Jelenlegi hely

Apartman Moszkvában

Apartman Moszkvában

Ez a 70 négyzetméteres Wellton Park lakás Oroszországban, Moszkvában található, melyet Ivan Kachalov tervezett 2018-ban.

Ivan Kachalov tervezése alapján készült az otthon, mely sikeres elhelyezkedése és kiváló minőségű építészet mellett készült. Az építész a tervezési és technológiai megoldások teljes arzenálját felhasználta, és exkluzív belső teret hozott létre.A kis lakás fel van szerelve minden szükséges funkcióval a kényelmes tartózkodáshoz egy két gyermekes család számára. Egy közös nappali-konyha, egy hálószoba saját fürdőszobával, egy gyermekszoba két óvodás kislánynak, és egy különálló fürdőszoba.A központi hely a nappali-konyha területe. A tér vizuális kiterjesztése érdekében az építész az egyik falra nagy formátumú tükröt tervezett.

A konyhában található tartóoszlop kezdetben zavaró volt, sokan kihangsúlyozzák, és polcokat, tárolórendszereket építenek bele, de itt éppen ellenkezőleg történt.. tükörpanelek segítségével "feloldották" annak helyét.

A légkondícionáló berendezést tükörfalba telepítették, az ablakpárkány alatt lévő radiátorok helyett konvektorokat helyeztek el, a háztartási készülékeknek rejtett szekrényeket terveztek.A dekoratív belső megoldás tovább növeli azt az érzést, hogy a lakás sokkal nagyobb és tágasabb, mint amilyen valójában.

Szinte minden szobában egyszínű paletta található, földes, olajbogyó és barna árnyalattal. A tiszteletreméltó hangulatot a designer bútorok javítják, beleértve az ikonikus tervezőket, amelyek mindig trendben vannak.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk
Az otthonunk stílusát ne formáljuk át a...
Természetes tisztítás

A tisztító „csodaszerek” feltalálása nagy reményeket vont maga...

Penthouse lakás

A 2015-ben felújított lakás Bécsben...

Müzlee – Egyedi müzli, ahogy Te szereted…

Ha valaki szereti a müzliféléket, a kukoricapelyheket, az olajos...

Hozzászólások