Jelenlegi hely

A legjobb térelválasztók

A legjobb térelválasztók
Elég lehet egy-egy rövidebb falszakasz, mely tárolóként is használható, hogy funkcionálisabb, vagy néhány íves felület is, hogy meghittebb legyen a tér. Ha nagyobb átalakítást tervezünk, de nem akarunk hagyományosan habarccsal, téglával „építkezni” a falakon belül, válasszuk az akár házilagosan is kivitelezhető, tiszta és gyors szárazépítést, a gipszkartonozást.


Épített bútorokkal is leválaszthatunk

Tágas tereket tehetünk praktikusabbá, otthonosabbá, ha gipszkartonból épített falszakaszokkal elkülönítjük az egyes funkciókat. A falba egyedi tárolórendszert rejthetünk polcokkal, fiókokkal, tolóajtóval.

Átlátható határok

A belépő terét az intimebb szférától körkivágásos festett falszakasz választja el, mely ennek az otthonnak egyik látványosságává lépett elő.

Étkező és konyha közé

Nagyon mutatós és praktikus megoldása a jelképes térelválasztásnak a konyha és az étkező közé épített gipszkarton falszakasz nagy átadóablakával és az asztal fölé lógatott álmennyezetével.

Relax sarok a fürdőszobában

Bár még luxusnak számít az otthoni szauna, nem ritkaságszámba menő a házban vagy a kertben, esetleg a garázsban kialakított szauna sem. Azok részére, akik valamilyen szív- vagy érrendszeri okok miatt nem részesülhetnek a szaunázás áldásaiban, áthidaló megoldás lehet az infraszauna. Sőt, van, aki kifejezetten erre esküszik.

További cikkek hasonló témában

A magyarok kedvence a rántott hús és sültburgonya

Túrós csusza, pörkölt, rántott hús és sült burgonya vagy esetleg...

Egyszerű módszerek konyhánk felújítására!

Ha nem romlott el semmi konyhájában, akkor...

Mindent megragasztunk!

A természet tavaszi-nyári újjáéledése inspirálóként hat...

Egy vadregényes ház a Duna partján
Vendéglátóink családja nem véletlenül szeretett bele a Duna ...

Hozzászólások