Jelenlegi hely

A legjobb térelválasztók

A legjobb térelválasztók
Elég lehet egy-egy rövidebb falszakasz, mely tárolóként is használható, hogy funkcionálisabb, vagy néhány íves felület is, hogy meghittebb legyen a tér. Ha nagyobb átalakítást tervezünk, de nem akarunk hagyományosan habarccsal, téglával „építkezni” a falakon belül, válasszuk az akár házilagosan is kivitelezhető, tiszta és gyors szárazépítést, a gipszkartonozást.


Épített bútorokkal is leválaszthatunk

Tágas tereket tehetünk praktikusabbá, otthonosabbá, ha gipszkartonból épített falszakaszokkal elkülönítjük az egyes funkciókat. A falba egyedi tárolórendszert rejthetünk polcokkal, fiókokkal, tolóajtóval.

Átlátható határok

A belépő terét az intimebb szférától körkivágásos festett falszakasz választja el, mely ennek az otthonnak egyik látványosságává lépett elő.

Étkező és konyha közé

Nagyon mutatós és praktikus megoldása a jelképes térelválasztásnak a konyha és az étkező közé épített gipszkarton falszakasz nagy átadóablakával és az asztal fölé lógatott álmennyezetével.

Relax sarok a fürdőszobában

Bár még luxusnak számít az otthoni szauna, nem ritkaságszámba menő a házban vagy a kertben, esetleg a garázsban kialakított szauna sem. Azok részére, akik valamilyen szív- vagy érrendszeri okok miatt nem részesülhetnek a szaunázás áldásaiban, áthidaló megoldás lehet az infraszauna. Sőt, van, aki kifejezetten erre esküszik.

További cikkek hasonló témában

Angolosan, otthonosan

Sok szép lakás fotóit mutattuk már be eddig is lapunkban, de...

Mire figyeljünk oda, ha albérletet keresünk?
Ha eljött az ideje a költözésnek és az önálló...
Nyugtató színharmónia
Szívesen olvasgatunk a kényelmes pamlagon és...

Hozzászólások