Jelenlegi hely

Ünnepi készülődés

Ünnepi készülődés

Az otthont díszítő karácsonyfa minden évben kicsit más, mivel új színek, formák, dekorációk jelennek meg. Tekintsék meg a legújabb trendeket, az örömteli ünnepi szezont, és mindazt, ami a fa díszítésével jár.

A hagyományos díszítést jeleníti meg a fekete-fehér szín. Adjon hozzá klasszikus fehér lámpákat ami elegáns megjelenést biztosít.Akár piros és fehér díszítés is képezheti a fő színeket, egy kis édességgel kombinálva.Az ünnepek csábításának csúcspontját minden évben a havazás teszi tökéletessé. A karácsonyfán is megmutathatjuk fehér színeket használva, melyeket kék, ezüst színekkel kombinálhatunk.

Vihetünk akár egy kis színt is az otthonunkba. Amennyiben nem illeszkedik tökéletesen, válasszunk egy szalagot, amely ezáltal színben passzol a meglévő kiegészítőkhöz a helyiségben.Akár egy kis tengerparti megjelenést is bitosíthatunk, melynél a türkizkék szín érvényesül.Az idei év egyik legnagyobb trendje a rózsaszín dísz a karácsonyfa számára. Bár ez teljesen új, már az ötlet megvalósúlni látszik, mely elegáns, nőies, bájos anélkül, hogy elvonná a tekintetet.Nézzünk még további inspiráló ötletet a galériában..

Forrás: Trendir

További cikkek hasonló témában

Élő térdekorációk
Növények nélkül a legszebb lakás is kevéssé...
Csajos otthoni irodák

Kreatív irodai ötletek az otthoni munkavégzéshez. Amennyiben...

Egyszerű, tiszta színekkel

A szobámban van egy színes, vidám négyszögekkel díszített...

Pasztell a padlón

Nehéz mellényúlni, ha otthonunk szépítésekor visszafogott, elegáns...

Hozzászólások