Jelenlegi hely

Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!

Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!

Az anyagok fejlődésével, lehetőségek tárháza tárul elénk, mit is használjunk lakásunk, házunk kialakításánál. A belső terek esetén hatalmas változások történtek, nem muszáj csak a festés, tapéta, gipszkarton variációkon gondolkodnunk. A MOPA 3D dekorpanel új, remek tulajdonságokkal rendelkező terméket kínál nekünk.

A MOPA dekorpanel nagysűrűségű memóriahabból készül, melyet nagyon jó minőségű műbőr bevonattal látnak el. A paneleket nem csak különböző színekben, hanem különböző formákban lehet megvásárolni. Előnye, hogy nem négyzetméter alapú, vagyis kedvünk szerint kombinálhatjuk a színeket és formákat. Készleten 11 féle forma közül lehet választani, de egyedi megrendelésre több mint 100 féle készül. A színek száma szinte végtelen, teljesen a megrendelő igényeihez választható, mint ahogy az is, hogy fényes, matt, csillogó vagy éppen bőrhatású felület legyen. A panel kiválóan alkalmas vékonyfalú társasházak belső tereinek burkolására, akár mennyezetre is, hiszen lényegesen csökkenti a zajt. Felhasználható teljes fal fedéséhez, de akár csak dekorációként, a lakás egy-egy kiemelt helyén nagyon mutatós lehet. Hőszigetelő, ezért hidegebb falfelülethez érdemes számításba venni ezt az adottságát is.

A felvitele nagyon egyszerű, hiszen a termék könnyű, rugalmas. Bármilyen felületre illeszthető, a sarkokon egyes panelek hajlíthatóak. Különlegessége, hogy páraáteresztő, ugyanakkor vízzáró. Az anyag nagyon ellenálló, nem törik, mint adott esetben egy gipszkarton. Könnyen tisztítható, akár a vörösbor, akár a zsírkréta könnyedén eltávolítható még a fehér színről is. Ütésálló, a 3D formák nem deformálódnak el. Számos előnnyel járó tulajdonsága miatt szinte bárhova ajánlott, a szállodáktól az otthonokig. Tökéletes dekoráció gyerekszobába, hálószobába, nappaliba, közösségi terekbe vagy akár térelválasztó elemnek is.

+36 70 445 1111

info@mopadekor.hu

mopadekor.hu

További cikkek hasonló témában

Reggeliző-sarok ötletek

Egy reggeliző sarok kiváló hely arra, hogy összegyűljön a család....

Modern emeletes ágy ötletek

Az emeletes ágyak egy vidám, játékos hangulatot teremtenek,...

Rejtett szoba ötletek

Szeretjük a titkos zugokat, otthonunkban is kialakíthatunk egy-egy...

Hozzászólások