Jelenlegi hely

Természetesen tágas

Természetesen tágas

A kényelmes, hívogató tér, és az egy légtérbe rendezett funkciók szinte kötelezővé teszik a családi és baráti összejöveteleket. Erre az óriási üvegfelületeken át megközelíthető, és a közösségi terekhez szorosan kapcsolódó terasz és kert is rásegít.

Az étkező tömör fa asztala körül sok kényelmes, vendégváró fonott szék sorakozik. Az egész enteriőrből a természetesség sugárzik, kivételt jelentenek az ipari hatású lámpák az asztal felett, melyek a túlontúl tökéletesnek tűnő térbe egy kis izgalmat csempésszenek.

A fonott bútorok és kiegészítők, a természetes alapanyagú lakástextilek és a naturális színek nyugodt, természetes hatást kölcsönöznek a konyhának és az étkezőnek egyaránt. A tengerparti hangulatot a hajópadló, az osztott bútor frontok és a hasonló osztásokkal rendelkező, különösen izgalmas és szokatlan mennyezetburkolat is erősíti. A terek rendezett egyszerűségét, dísztelenségét leginkább a formák játéka oldja fel.

Ebben a természetes enteriőrben kissé szokatlannak tűnhet a konyhapult feletti tükör, ám használata mégsem indokolatlan, hiszen behozza a belső terekbe is a természetet, megsokszorozza a fényt és kétszeresére tágítja a tereket. A divatos konyhasziget és a falba süllyesztett konyhaszekrény helytakarékos és kényelmes megoldás.

A halvány tört és pasztell színek a kert látványával kiegészítve egy gyönyörű oázist, a nyugalom szigetét eredményezik rohanó világunkban.

Szakértő:
Hujber-Nagy Aletta
belsőépítész, színtervező
Tel.: (06 20) 9370 973
E-mail: hna-design@t-online.hu
hna-design.hu

Tervező:
Kelly Hoppen
kellyhoppen.com

További cikkek hasonló témában

Hogyan tegyük izgalmassá nappalinkat?

Fiatalos, otthonos hangulat jellemzi ezt a kis nappalit, amelyben...

Vidám narancssárga ötletek

A narancs a mozgás, fejlődés,...

A "bőrtapéta"

Néhány éve jelent meg a magyar piacon egy új termék a LEDEKOR®,...

Modern hálószobák

A hálószoba egy nagyszerű hely, hogy kifejezze az egyéni stílust,...

Hozzászólások