Jelenlegi hely

Természetes, alkalmazkodó burkolat

Természetes, alkalmazkodó burkolat

Egy szép fapadló rangot ad a térnek. Természetes hatást kelt, ugyanakkor sokféle lakberendezési stílushoz társítható. A képeken látható holland padlórendszer különlegessége, hogy a gyártás során alig keletkezik fahulladék, és minden padlólap egyedi.

Egy szép fapadló rangot ad a térnek. Természetes hatást kelt, ugyanakkor sokféle lakberendezési stílushoz társítható.

A képeken látható holland padlórendszer különlegessége, hogy a gyártás során alig keletkezik fahulladék, és minden padlólap egyedi.

A padlólapok hasított fa természet diktálta vonalvezetését követik, s úgy illeszthetők egymásba, akár a puzzle-darabok. Anyaga tölgy-, kőris-, cseresznye-, juhar- és diófa.

A természetes hatású padlólapokon jól érvényesül a fa rajzolata. A hullámos ívű padló a cég szerint egyszerűen telepíthető, technológiailag logikus, mindemellett környezettudatos, mivel a fakitermelés és a megmunkálás során a fahulladék minimalizálható.

Az eljárás ugyan nem új keletű, de tömeggyártásra kevesen mernek vállalkozni. A hajópadló nemcsak rusztikus, vidéki hangulatú enteriőrökben jól mutat, hanem letisztult, modern lakásbelsőkben is, és kültérre is telepíthető.

Természetes – felületkezelt – állapotában és színezve is látványos. Képes összeállításunk jól érzékelteti, milyen sokféle lakberendezési stílushoz passzol – ez más fapadlóról is elmondható.

Fotó: www.bolefloor.com
Forrás: Életszépítők

További cikkek hasonló témában

Kis tervek, nagy ötletek

Beépített bútorok, állítható darabok a hatékonyabb élettér...

Több mint fürdőszoba - Eklektikus country

Nekem ez a kedvencem. Ha terveznék magamnak egy vidéki hangulatú...

Tölgy – az Istenek fája

Életfa. Az istenség, a mindent túlélő idő jelképe szinte minden...

Lehozták a csillagokat… - CsillagVarázsló

A CsillagVarázsló egy különleges mennyezetdekoráció, amely a...

Hozzászólások