Jelenlegi hely

Szezonális vagy időtálló? Mindkettő!

Szezonális vagy időtálló? Mindkettő!

Ha szőnyegekről van szó, akkor különösen fontos a címben feltett kérdés – hiszen nem egy évszakra, hanem hosszú évekre választunk kiegészítőt otthonunkba. Ennek ellenére egy kis kreativitással könnyen megoldható, hogy kedvenc évszakunk – most éppen az ősz – állandóan jelen legyen a lakás dekorációjában, a szőnyeg mégse menjen ki hamar a divatból. A HEAVENRUGS Szőnyegáruház kínálatából válogattunk.

Őszi színpompa egész évben

Ha otthonunkban a barnás tónusú bútorok dominálnak, netán ránk maradt pár hasonló színű darab a nagyitól, akkor adja magát, hogy a kiegészítők – így a szőnyegek is – őszies színárnyalatúak legyen, bármilyen évszakban járunk is éppen. Ugyanez a helyzet, ha egy kicsit ridegnek érezzük a berendezést, és egy csipetnyi melegséget szeretnénk csempészni bele.

A ZHEVA Kollekció szőnyegeinek karakteres színei megteremtik a meleg otthon érzését. Barátságos, eredeti törzsi-nomád mintázatuk mégis klasszikus, így évszak- és trendfüggetlen. A kollekció minden darabja sűrűre szőtt, strapabíró anyagú, miközben ideális választás padlófűtéshez, mert könnyedén átengedi a meleget.

Pulcsit a padlóra!

Egy sima, egy fordított meg egy rafinált csavartminta… Végre ismét beköszöntött a kötött pulcsik szezonja! Ez természetesen a szőnyegtervezőket is megihlette, így született meg a DREAM Kollekció. De hogy lesz az ősszel és télen a szemnek-szívnek kedves mintázat aktuális akár nyáron is? Úgy, hogy a tervezők semleges, mégis szemrevaló színárnyalatokkal alkotnak, amelyek abszolút „évszakbiztosak”. Grafitszürke, olajzöld, borvörös, rozsdabarna és a többiek – vajon milyen tónusba öltöztessük otthonunkat: melyik állna neki a legjobban?

A jolly joker, ami mindenhez megy

Ha a szőnyeg helyett más bútordarabnak adnánk a főszerepet, vagy épp a pasztellszínek hívei vagyunk, akkor a szinte mindenhez passzoló, visszafogott színű darabok között érdemes szétnéznünk. Hiszen tudjuk, hogy még a szürkének is minimum 50 izgalmas árnyalata van… A változatos növény- és famintázattal becsempészhetjük a természetet a lakásba – a változó évszakoktól függetlenül. A PIAZZO Szőnyegkollekció időtlenül klasszikus és ultramodern egyszerre, és kényezteti érzékeinket. Kifinomult pasztelljei a szemet gyönyörködtetik. Változatos, domborzati térképet idéző szövése pedig kéznek és lábnak egyaránt kellemes. Szolid árainak köszönhetően ráadásul ezeket a szépségeket szinte bárki bűntudat nélkül megengedheti magának.

További inspiráció a
HeavenRugs Szőnyegáruház weboldalán:

További cikkek hasonló témában

Fehér konyha-ötletek

A konyha átalakítás az egyik leggyakoribb felújítási projekt a...

Több mint fürdőszoba -  Modern Country

Provance. Toscana. Szicília. Balaton felvidék. Levendula mezők,...

Ezek a konyha legszennyezettebb részei!

Egy konyhai mosogató számtalan baktériumot rejthet, azonban...

Kreatív karácsonyfa-ötletek

Készíthetjük akár falra, vagy függesztve, de asztalra is...

Hozzászólások