Jelenlegi hely

Stílusos, karakteres és csábító

Stílusos, karakteres és csábító

Az olasz kanapék épp olyanok, mint maguk az olasz férfiak. A hűség terén megoszlanak a vélemények, de a nagy számok törvénye alapján biztosan akad kivétel. Az olasz bútorgyártók tekintetében az Alberta kézműves minőségével, modern dizájnjával mindenképp tiszteletet érdemel.

Harmincöt éve tervezik a világ minden táján ismert és kedvelt kanapékat és székeket Trevisoi gyárukban.

A helyszín egyben meghatározza a stílusukat is, hiszen ezen a területen egyesül a modern design és az olasz kézműves hagyományok klasszikus elemeinek sokszínűsége. 

A cég 1978-ban indult, akkor még többnyire irodai székeket és szövettel borított kanapékat gyártottak, majd idővel egyre tökéletesedett a kifinomult tervezés iránti érzékük és ezzel együtt dizájnbútor kínálatuk is.
 
Az Alberta két nagy irányvonalat képvisel. Egyik  a több évtizedes hagyományokra visszavezethető klasszikus, mely kárpitozott bútoraival a luxust fejezi ki, felvállalva azt a kulturális örökséget, amit az olasz művészet bármely ága képvisel. Magában rejti a részletgazdagságot és magas minőség iránti igényt. Ez minden olasz művészeti produktum sajátja. Nagyon szigorú anyagválasztás, igényes szemléletmód teszi pompás bútoraikat a luxuslakások kiegészítőjévé.
 

Másik irányvonalukat a kortárs építészek és dizájnerek iránti figyelem determinálja, hiszen ők azok, akik az Alberta jövőjét jelentik.

A cég folyamatos együttműködésben áll az Architecture Institute Velence intézményével, valamint a Politecnico di Milanoval, ahonnan új inspirációval felvértezett tervezők érkeznek évről-évre.
 

 
Az Alberta célja, hogy a világnak egyedi megoldásokat mutasson a design területén végig szem előtt tartva, hogy a megalkotott tárgy esztétikus, praktikus és magas minőségű legyen a képviselt értékek és a környezeti etika mentén.
 

 

Az Alberta Salotti kanapék és székek
számos olasz és európai gyártó bútorával együtt megvásárolhatók az
Art of Home Lakberendezési Szalonban, Budaörsön.

Cím: 2040 Budaörs, Építők útja 2-4.
www.artofhome.hu
Tegyen virtuális sétát áruházunkban:
www.virtualtour360.hu/artofhome

További cikkek hasonló témában

Forma, funkció és harmónia

Otthonunkban, munkahelyünkön az üvegfelületek árnyékolásának...

Kint is, bent is

A fürdőszoba gazdái irigylésre méltó helyzetben vannak. Az...

Fürdőszoba gyerekeknek!
A szülők gyakran tekintenek úgy gyermekeikre,...
Miért ne legyen otthonosabb...? Ha már az életünk egyharmadát lakásunkban töltjük.

Talán ma már mondhatjuk, hogy az emberek javuló háttere nagyobb...

Hozzászólások