Jelenlegi hely

Otthonosan a babaszobában

Otthonosan a babaszobában

Egy újszülött felbukkanása a családban törvényszerűen magával hozza megannyi új ápolási cikk, ruhácskák, és persze új bútordarabok megjelenését is.

Kell például egy babaágy, amiben a pici gyakorlatilag az első hónapjait tölti. Meg persze valami kisszekrényke, amiben a csöppség ruháit lehet tárolni. Na és a pelenkázó “felület”, amin nem csak az idő előrehaladtával egyre elevenebb baba fér el kényelmesen, biztonságban, hanem az ilyenkor nélkülözhetetlen egyéb kellékek is. Ha az előrelátó szülő ezeket kiegészíti még néhány könnyű polccal, nyugodtan érezheti, hogy minden lényeges bútorelemet beszerzett, ami a gyermek élete indulásakor szükséges.

Ezeket az alapvető bútorelemeket a gyermekbútor-specialista Faktum “miniszetteknek” nevezte el, és nem véletlenül!

Kínálnak ugyanis olyan “négy az egyben” bútort - Kombi néven ismer a közönség - ami egy kompakt gyermekágy polcokkal, szekrénykével, fiókokkal típustól függően, és ami később szétválasztva sokoldalúan kielégíti a cseperedő gyerek mindennapi igényeit is.

Egyre több babaváró és kisgyermekes szülő dönt azonban úgy, hogy gyermeküknek önálló, saját életteret, hangulatos babaszobát alakítanak ki.

Számukra a legideálisabb a Faktum kiemelkedő kínálata. A Faktum 15 féle bútorcsaládot kínál, ami összesen 399 bútorelemet jelent, így szinte az összes vásárlói igényt képesek kielégíteni ízlés és pénztárca függvényében is. Legfontosabbnak azt tartják, hogy még a legolcsóbb modelljeiknél sem lehet “silány” megmunkálással, kivitelezéssel találkozni. Azon nagyon kevesek közé tartoznak, akik magabiztosan két év garanciát vállalnak a bútoraikra.

Valójában természetesen a Faktum bútorok sokkal tovább használhatók.

Erre utal, hogy - a vásárlói igényekre reagálva - már szinte minden modellcsaládhoz kínálnak un. ifjúsági elemeket is, vagyis nagyobbacska - és még annál is nagyobb - heverőt, íróasztalt, éjjeliszekrényt, vagy óriási befogadóképességű sarokszekrényt.

Egy komplett gyermekszoba berendezése azonban nem csekély beruházás egy család részéről. Hogyan lehet az optimális kompromisszumot megtalálni az igényesség és a finanszírozhatóság között? Erre a Faktum frappáns gyermek-lakberendezési filozófiája kínál megoldást: nem kell mindent egyszerre megvásárolni!

Egy kis emberke megszületésétől tinikoráig változik a legtöbbet - a szellemi és lelki gyarapodáson túl - aktivitásban és méretben, ám egy gyerekszoba berendezés kialakítására legalább 3-4 év áll a szülő rendelkezésére. Kezdjék a vásárlást egy Faktum miniszettel, a nagyobb méretű és tárolókapacitású, összetettebb funkciójú bútorok beszerzése pedig ráér akkor, amikor a gyerek fejlődése és a holmijainak gyarapodása tényleg indokolttá teszi. Ehhez nyilván az is szükséges, hogy az adott modell stílusához illő további bútorelemekhez majd akkor is hozzá lehessen jutni. Nos, a Faktum ebben is jól teljesít!

A közel 20 éves múltra visszatekintő cég immár tradicionális bútora, a Viktor bútorcsalád már több, mint 15 éve a piacon van, köszönhetően a lankadatlan vásárlói érdeklődésnek.

Hasonló jövőt - vagy múltat - jósolnak a jelenlegi legnépszerűbb családoknak is, így ezek gyártása valószínűleg még fokozódni is fog. Ha minden kötél szakad, a Faktum - ésszerű keretek között - vállalja, hogy már kifutott termékükhöz a vásárló igényére legyártja a szükséges elemet.

A Faktum bútorait az érdeklődők négy márkaboltban és közel ötven kereskedésben megvásárolhatják, országszerte.

Újdonság a cég életében az interneten történő kereskedés beindítása. A legnépszerűbb modellek legfontosabb, vagyis “induló” elemeit pár kattintással be lehet szerezni webshopjukból. Ez praktikus azoknak, akiknek a közelében nem érhetőek el a Faktum termékei, de azoknak is, akik úgy gondolják, nagy pocakkal már nem lenne kényelmes boltokat járni, hogy berendezzék a gyerekszobát.

További információ:
www.faktumbutor.hu

Hozzászólások