Jelenlegi hely

Okos tárolás újrahasznosított dobozokból

Okos tárolás újrahasznosított dobozokból

Gondoltál már arra, hogy a konyhában kiürült dobozokat a háztartásban újrahasznosítsd? Az újrahasznosítás egy olyan út, amelyben figyelsz a környezetedre, és ezáltal mindenben meglátod a kínálkozó lehetőséget otthonod díszítéséhez, praktikus felhasználáshoz.

Az alábbiakban néhány ötletet láthattok arra, hogyan tudtok újrahasznosítani olyan tárgyakat, amelyeket már nem használtok.

Praktikus tárolási ötleteket kínálunk konyhába, szobába egyaránt. Csupán egy éles konzervnyitóra és különböző méretű konzerves dobozokra lesz szükségünk. Amennyiben a design megfelelő, az eredeti címkéket nem szükséges eltávolítani.

Bármekkora a konyhánk, mindig jó hasznát vehetjük egy dobozból átalakított tárolónak, amiben a mindennapi használathoz szükséges kellékeket tarthatjuk, de evőeszköztartónak is megállja a helyét.

Több dobozt egymásra helyezve akár bortartónak is kiváló és mutatós darab. Amennyiben a címkéket eltávolítjuk, befesthetjük egyedi ízlésünk szerint, akár több színt felhasználva is.

Hasonló megoldás a gyerekszobában is megállja a helyét, amiben színes ceruzákat, filctollat, zsírkrétákat, és bármi apró játékokat elhelyezhetünk.

Szobában felakasztva akár a sálat is tárolhatjuk benne.

Fiókban elhelyezve minden kis apróságnak külön helyet tudunk biztosítani, ezzel tökéletes rendet tarthatunk, és nem keveredik el semmi.

Remélem találtatok benne hasznosítható ötletet!

Forrás: Goods Home Design

További cikkek hasonló témában

Konyha és nappali egyesítése

Tippek és példák a trendi egyterű kialakításához.. Szuper trendi...

Puha talpalávalók
Lehet futó, padló, darab vagy rongy, szőtt,...
A nyugalmat sugalló élő fal

A látvány lényege a sokszínűség. A zöld fal egy vertikális kert,...

Valentin-napi dekorációs ötletek

A Valentin-nap akkor az igazi, ha a lakásunk dekorációja is azt...

Hozzászólások