Jelenlegi hely

Nyomtatott dizájn és a minimál stílus találkozása

Nyomtatott dizájn és a minimál stílus találkozása

A nyomtatott dizájn szinte akármelyik lakberendezési stílus kiegészítő vagy meghatározó eleme lehet. Alapanyag választást tekintve nagyon széles skálán mozoghatunk, hiszen a legtöbb burkolat és a legtöbb bútor ajtaja, lévén, hogy sík felület nyomtatható.

A nyomtatott dizájn szinte akármelyik lakberendezési stílus kiegészítő vagy meghatározó eleme lehet.

Alapanyag választást tekintve nagyon széles skálán mozoghatunk, hiszen a legtöbb burkolat és a legtöbb bútor ajtaja, lévén, hogy sík felület nyomtatható.

Mivel a dekoráció bármi lehet, így egy ízléses minta, vagy akár egy fotó is kerülhet a megfelelő felületekre, így a dekoráció, típusát tekintve is illeszkedhet akárhova, akármelyik helyiségbe.
 
Most egy olyan lakás fürdőszobáját és konyháját mutatjuk meg, melyek minimál stílusban készültek, dominálnak a nagy fehér és fekete, de egyszínű felületek váltakozása. Ebbe a letisztult dizájnba tökéletesen illeszkedik a nyomtatott dizájn. 

A konyha magas-fényre csiszolt fekete és fehér MDF-ből készült.

A konyha hátfal egy montázs kép, szürkeárnyalatos, de mégis színt visz a konyhába, és egyértelműen feldobja a helyiség hangulatát.

A fürdőszobába egy térelválasztás került a nyomtatott dizájn jegyében.

A fürdőszobai térelválasztó funkcióját tekintve a fürdőszoba mellékhelyiségét választja le a térből, de ezen felül elképesztő látványos dekorációs elem. Akár csak a konyha hátfal, ez is egy szürkeárnyalatos kép, de mozgalmasságot sugároz, és életet visz a fürdőszoba összképébe.

Hasonló ötletekért kattints a www.bombexhome.hu oldalra.

A képek forrása: http://www.homedsgn.com

További cikkek hasonló témában

Őszi meglepetés a Hästenstől: Platinum limitált széria

Új színt mutat be a Hästens legújabb limitált szériás modelljével...

Milyen ágyneműben aludjunk?
Azaz, az ágyban töltjük életünkben a legtöbb...
Konyhatervezés ötletesen
Sokunkkal megtörtént már, hogy az, amire a...

Hozzászólások