Jelenlegi hely

,,Növényekkel teli otthon, plusz munka nélkül!"

,,Növényekkel teli otthon, plusz munka nélkül!"

- a gondozasmentes.hu csapata ezt a mondatot tűzte zászlajára. A webshopjukban kapható termékekben egy közös van: olyan élő növényeket tartalmaznak, amelyeket nem kell gondozni!

Floráriumok - önfenntartó mini esőerdők

Bármilyen hihetetlennek is tűnhet első hallásra, a gondozasmentes.hu floráriumait soha nem kell megöntözni vagy tápoldatozni!

A floráriumokban kialakított életfeltételek (elsősorban az optimális páratartalom, valamint a táptalaj PH értéke és szubsztrát tartalma) a növények természetes élőhelyének sajátosságait imitálják, lehetővé téve ezzel egy önfenntartó-önszabályozó ökoszisztéma kialakulását. Mivel ez egy zárt, önfenntartó rendszer, így vízkörforgása is önálló. A floráriumoknak így nincs szükségük gondozásra, csupán egy jól megválasztott helyre, és némi szeretetre!Hogy a legkülönfélébb enteriőrökhöz is tökéletesen passzoljanak a floráriumok, a webáruházban több mint 25 féle termékből válogathatunk a letisztult minimál gömb formáktól egészen a vintage stílust idéző csatosüvegekig.

Ha valaki igazán különleges és meghatározó növénydíszre vágyik, a tökéletes választás számára a lámpával felszerelt Ecolight kollekció, ami garantáltan a nappali fénypontja lesz!


 
Smart Garden - okos fűszerkertek

Soha nem volt még ilyen fontos az egészséges, organikus zöldségeken alapuló tiszta étrend.

Mit szólnál hozzá, ha lenne otthon egy saját, automatizált konyhakerted, amiben folyamatosan növekednek a bio zöldségek és fűszernövények?A Smart Garden pontosan erre a megvalósíthatatlannak tűnő ötletre kínál megoldást: gyakorlatilag nincs más dolgod vele, mint szüretelni róla a szuperfriss zöldségeket, amikor csak kedved tartja!

Nem utolsó sorban egy igazán látványos, mégis letisztult, szupertrendi és egyben természetközeli dekoráció a konyhában, amin garantáltan megakad minden vendéged szeme!

További cikkek hasonló témában

Mutatós díszdoboz habszivacsból

A polisztirol termékeket, díszléceket, rozettákat forgalmazóknál...

Konyha hátfal minden konyhabútorhoz

Az üveg konyha hátfal nem újkeletű dolog. Ha meghalljuk ezt a...

Otthonosan a babaszobában

Egy újszülött felbukkanása a családban törvényszerűen magával...

Valentin napi dekorációk

Néhány gyors díszítéssel hangulatossá varázsolhatjuk az...

Hozzászólások