Jelenlegi hely

Mozaik csempe

Mozaik csempe
Az olasz dizájnerek soha nincsenek híján az egyedi ötleteknek, nincs ez másképp a modern falburkolat gyártó EVIT cégnél sem, ahol ezeket a művészien kidolgozott fürdőszobai csempe modelleket megalkották, mindegyik felér egy műalkotással.

A kínálat hatalmas, az alakok, méretek, színek az összes lehetséges igényt kielégítik. Ha valaki úgy dönt, hogy ebben a stílusban burkolja fürdőszobáját,, egyrészt a hatalmas kínálat miatt szinte csak a képzelet szab határt, másrészt biztosan mindenki a csodájára jár majd.

Ezek a modern fürdőszoba mozaik csempék mintázhatnak hatszögletű méhsejtet, borotvaéles üvegtörmeléket, lágy kerek buborékokat, vagy éppen csillogó fémet.

Ezek a modern fürdőszoba mozaik csempék mintázhatnak hatszögletű méhsejtet, borotvaéles üvegtörmeléket, lágy kerek buborékokat, vagy éppen csillogó fémet. Az Iceberg kerek, hűvös kompozíciója, vagy a Watercube modern szögletes formái 69 különböző színben rendelhetőek. Ha fürdőszobája dekorációján töri a fejét, a modern üveg mozaik csempék mindenképpen megérdemelnek egy gondolatot, nagyszerű, látványos hatást érhetünk el velük.

További cikkek hasonló témában

Mert olvasni jó!

Design, kortárs, minimál és klasszikus, mindez könyvespolcban...

Csináld magad!
Talpas pohárból dekoratív asztali lámpát...
Bohém stílusú konyhák

A színek és a minták melyek...

Hozzászólások