Jelenlegi hely

Mosogatótálca

Mosogatótálca

Rozsdamentes acél mosogatótálca
A rozsdamentes acél mosogatótálca a legáltalánosabb választás a vásárlásoknál, a legtöbb konyhában ilyennel találkozhatunk.

Ha szeretnénk elkerülni a horpadásokat és karcolásokat, ügyeljünk arra, hogy vastag acélból készültet vásároljunk. Egyébként tartós és jól ellenáll a vízcseppeknek.

Kompozit mosogatótálca
A kompozit alapanyagú (öntött márvány) mosogatótálca fajták akrill és poliészter gyantából készülnek, és rengeteg színben kaphatók. Felületük könnyen tisztítható és könnyen kezelhető, hosszú évekig nem kell bajlódnunk a kicserélésével. Anyagösszetételük következtében nagyon nehezek és masszívak, éppen ezért jól ellenállnak a karcolásoknak, jó a hőtűrő képességük, a tűzhelyről levett lábast is bátran ráhelyezhetjük.

Porcelán mosogatótálca
A porcelán mosogatótálca csak fehér színben kapható, így inkább a klasszikus stílusú enteriőrökhöz illeszkednek jól. Tartós megoldást jelent, hiszen a karcolások könnyedén eltávolíthatók a felületéről, kivéve ha valami nagy súlyú tárgy esik bele, mert akkor törik. , akár a kő mosogatótálca tartós megoldás, kivéve, ha törik.

Kő mosogatótálca
A kő mosogatótálcák csillogó felületűek és nagyon könnyen tisztíthatóak. Praktikus és esztétikusak is egyszerre. Éppen ezért jóval drágábbak a többi kategóriához képest. Kevesebb színvariáció közül választhatunk a minősége pedig nagyban függ a gyártótól.

További cikkek hasonló témában

Metropolitan stílus
Első ránézésre század eleji és loft építészeti...
Őszi asztaldíszek

Ünnepi alkalmakkor elengedhetetlen a megfelelő díszítés, mellyel...

Töklámpások befőttesüvegből

Az éjszaka mágiát hoz a Halloween-szezonban. Engedjen a...

Tetováld, fröcsköld, márványozd, rajzold tele!

A hagyományos, népművészeti értékkel...

Hozzászólások