Jelenlegi hely

Mosogatótálca

Mosogatótálca

Rozsdamentes acél mosogatótálca
A rozsdamentes acél mosogatótálca a legáltalánosabb választás a vásárlásoknál, a legtöbb konyhában ilyennel találkozhatunk.

Ha szeretnénk elkerülni a horpadásokat és karcolásokat, ügyeljünk arra, hogy vastag acélból készültet vásároljunk. Egyébként tartós és jól ellenáll a vízcseppeknek.

Kompozit mosogatótálca
A kompozit alapanyagú (öntött márvány) mosogatótálca fajták akrill és poliészter gyantából készülnek, és rengeteg színben kaphatók. Felületük könnyen tisztítható és könnyen kezelhető, hosszú évekig nem kell bajlódnunk a kicserélésével. Anyagösszetételük következtében nagyon nehezek és masszívak, éppen ezért jól ellenállnak a karcolásoknak, jó a hőtűrő képességük, a tűzhelyről levett lábast is bátran ráhelyezhetjük.

Porcelán mosogatótálca
A porcelán mosogatótálca csak fehér színben kapható, így inkább a klasszikus stílusú enteriőrökhöz illeszkednek jól. Tartós megoldást jelent, hiszen a karcolások könnyedén eltávolíthatók a felületéről, kivéve ha valami nagy súlyú tárgy esik bele, mert akkor törik. , akár a kő mosogatótálca tartós megoldás, kivéve, ha törik.

Kő mosogatótálca
A kő mosogatótálcák csillogó felületűek és nagyon könnyen tisztíthatóak. Praktikus és esztétikusak is egyszerre. Éppen ezért jóval drágábbak a többi kategóriához képest. Kevesebb színvariáció közül választhatunk a minősége pedig nagyban függ a gyártótól.

További cikkek hasonló témában

Építsünk galériát!
Kis alapterületű lakásoknál gyakran előforduló...
Lakásdíszítés vágott virágokkal
Az egymást váltó évszakok igen fontosak, hiszen...
Három tágas, világos konyha

A fehér az elegancia, a tisztaság és az alkalmazkodás színe....

Függöny-választás

A függöny öltöztet, az teszi fel a koronát a lakberendezésre.

Hozzászólások