Jelenlegi hely

Modern karácsonyi asztaldíszek

Modern karácsonyi asztaldíszek

Bármilyen ünnepnél tökéletes díszeket készíthetünk. A befőttes üvegek felhasználhatósága igazán sokoldalú, és remek mulatságot kínál az ünnepek környékén.

Bármilyen ünnepnél tökéletes díszeket készíthetünk, de ma koncentráljunk a Karácsonyra. Egy kevés találékonysággal megoldhatjuk, hogy egy különleges dísz kerüljön az ünnepi asztalra.

Az elegáns fényeknek csak a képzelet szab határt. Töltsd meg az üvegeket ünnepi hangulattal, és a karácsony elmúltával elkezdhetsz gondolkodni rajta, hogyan lehet feldíszíteni Szilveszterre!

Ragasszunk levél (vagy egyéb) formájú, kis matricákat a befőttesüvegre, fújjuk le festék spray-vel, ezt ismételjük meg kétszer-háromszor; végül a megszáradt festékréteg "alól" szabadítsuk ki a matricákat, és kész is a különleges mécsestartónk!

Mécsestartónak egyértelműen tökéletesek a befőttesüvegek, és pár mozdulattal feldobhatjuk őket, hogy a szoba igazi díszeivé váljanak.

Rakhatunk az üvegekbe LED izzósort, néhány fenyőág és toboz már önmagában is ünnepi hangulatot ad.

Tegyünk pár ágat, néhány téli piros bogyótermést, vízzel felengedjük, és úszógyertyával meleg, barátságos díszeket készíthetünk.

Az üveget díszítheted akár gyöngyökkel is, vagy még nedvesen hempergessük durvaszemű sóba, cukorba, vagy kókuszreszelékbe - végül kössünk zöld, arany, piros vagy ezüstszínű szalagot a nyakába!

Még egy kevés téli piros bogyó, néhány cserjeág, és máris szemet gyönyörködtető dekoráció válik a befőttesüvegekből, vagy díszítheted őket szalagokkal, termésekkel.

Forrás: Tréndir

További cikkek hasonló témában

10 csodaszép mediterrán nappali

Bár a természetese anyagok intenzív használata a skandináv...

Apró trükkök a gyerekszobához
Első lépésként szeretné mindenki megvásárolni a...
Fürdőszoba ötletek

Mi alapján választunk fürdőszobabútort?
Használjunk ki minden...

Hozzászólások