Jelenlegi hely

Modern hálószobák

Modern hálószobák

A hálószoba egy nagyszerű hely, hogy kifejezze az egyéni stílust, amit általában nem mutatunk be - elvégre ez privát zóna. Ezt szem előtt tartva miért is ne hozhatnánk létre álmaink hálószobáját.

Egyre többen választanak maguknak a hálószobán belül kádat, nem pedig a fürdőszobában. Ennek van értelme, ha arra gondolunk, hogy nyugodtan elmerülünk a habokban, különösen, ha a hálószoba csodálatos kilátást nyújt. Nem szeretné élvezni a tájat, miközben pihen egy jó meleg fürdőben ebben a csodálatos nemesacél kádban? Tudom, hogy igen.

Mindannyian láttunk már ötletet, ahol egy öreg ajtót ágytámlának szerelnek fel, de ebben az esetben az ajtó legnagyobb részét elrejtik a párnák mögött. Ez az ötlet sokkal jobb. Egy sor patinás ajtó sorban rendezve egy teljes falat takar, különböző magasságban.

Ha szereted a nyitott hálószobát, akkor ez a hálószoba éppen megfelelő lenne. Tartalmaz egy szekrényt az ágy mögött, amelyhez mindkét oldalról hozzáférhetünk. Nyitott, de mégis különálló, amit a mennyezet fa-gipszkarton kombinációja is hangsúlyoz.

Ennek a lakosztálynak a másik végén található a fürdőszoba, zárt, de mégis teljesen látható üveg falain keresztül.

Szobai- és külső életmód a trend, vagyis egy hálószoba csúszó üvegajtón keresztül nyílik a teraszra, ezáltal teljes látványt biztosítva. Mennyire nyugtató lenne a csillagok alatt ülni, mielőtt éjszakára lepihenünk...

A kandalló egy csodálatos módja annak, hogy megadjuk a hangulatot a hálószobának, de ha észrevetted, gyakran túl alacsonyan helyezik el, és ez nem előnyös az ágyból nézve. Nem így történt ebben a hálószobában. Itt a kandalló nem csak az ágyból látható, de a fürdőszobából is.

A hálószobák azok a helyek, ahol egyéni és személyes megnyilvánulások mutatkoznak. A szoba értékes minimalizmussal büszkélkedik, melyben csupán néhány kulcsfontosságú darab jellemző.

Nem minden tégla vagy fa természetesen szép, de ez a szoba a teljesen fehér falakkal egyedülálló hangulatot kölcsönöz. A szövetek bámulatosak, hozzáadva a rusztikusan modern fehér berendezési tárgyakat. Nem szereted a rózsaszínt? A fehér térhatású hálószoba bármilyen színben ellenállhatatlan.

Egy divatos férfias hálószoba, ahol esztétikailag is minden a helyén van. A tégla falak a piros bőr fejtámlával, a mennyezetről lelógó gyűrű mind egy határozott, sportos, de ugyanakkor divatos hálószobát teremtett.

Az építészek és tervezők megalkottak egy teljesen új irányzatot. Eltávolították a mennyezetet, és felfedték a szerkezeti gerendákat. Ez egyensúlyban tartja a fa deszkázatot a padlón, vizuálisan mind összeköttetésben vannak a padlótól a mennyezetig.

A fa manapság mindenhol megtalálható, és ez alól a hálószoba sem kivétel. Mindenhol fa burkolatot kapott a szoba, ami ettől függetlenül barátságot és meleg, személyes és fényűző. Ennek a hálószobának kettős funkciója van, egy hely az alváshoz, és egy hely ahol dolgozni tudunk. 

Végül, de nem utolsó sorban a kedvenc ez a felfüggesztett kandalló. Ha szereted a modern designt, akkor mindenképpen neked való. Eltekintve attól, hogy lenyűgöző, de praktikus is, megoldja a problémát, hogy az ágyból is képes nézni a tüzet. Emellett a kandalló területe összhangban van az ágy alatt elhelyezett szőnyeggel.

Forrás: Tréndir

További cikkek hasonló témában

Otthoni bőr dekorációs ötletek

A bőr egy dekorációs anyag, amelyet...

Milyen ágyneműben aludjunk?
Azaz, az ágyban töltjük életünkben a legtöbb...
Szobai szökőkutak
Több napfényt engedünk be a lakásba, több a...

Hozzászólások