Jelenlegi hely

Minimalista stílus

Minimalista stílus

Rendkívül népszerű lakberendezési stílus, melyet sok tulajdonos választ.

Amennyiben ilyen helyiséget szeretne megtervezni - legyen az konyha, fürdőszoba vagy hálószoba - érdemes átgondolni és ötleteket meríteni.

Először is meg kell választani a megfelelő színeket, majd a megfelelő bútorokat és a textúrákat hozzá.

A minimalista stílus a tiszta megjelenésről szól. Az uralkodó színek a fehér, krémszínű, világosszürke, a fehér különböző árnyalatai, és hogy a belső tér szemet gyönyörködtessen, adjunk hozzá néhány természetes kiegészítőt akár cserepes virágok formájában.

A merészebb és kontrasztosabb megjelenés érdekében fekete-fehér, sötétszürke és fehér színű palettákat is használhatunk. A fő szempont az legyen, hogy 60/30/10 - vagyis 60% világos színek, 30% sötét színek, és 10 % természetes kiegészítők.

Mivel a minimalista terek nagyok, a bútoroknak fontos jelentőségük van. Megfelelőnek, funkcionálisnak, kényelmesnek kell lennie. Válasszon tiszta vonalakat és természetes elemeket.

Mivel a minimalista terek nagyon tiszták, unalmasnak tűnhetnek, különösen akkor, ha többnyire világos árnyalatokat használnak. Ennek elkerülése érdekében a természetes fa, kő, beton, márvány felhasználásával megtörik az egyhangúságot. A természetes fából készült bútorok melegséget sugároznak, és szemet gyönyörködtető a konyhában, fürdőszobában való felhasználása.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Talpalávaló szőnyegek
A szőnyeg, élettereink bútorok által...
Nőies vonalvezetés

A madártej színű lábas kád a régi idők hangulatát idézi.

Hogyan teremtsünk Art Deco hangulatot?
Az egyik jellegzetes 20. századi stílus az art...
Egyszerűből valami nagyszerűt!

Üres befőttes üveg minden háztartásban akad. Sok mindent...

Hozzászólások