Jelenlegi hely

Milyen konyhabútort válasszunk?

Milyen konyhabútort válasszunk?

Minden évben megjelennek a cikkek különböző designnal foglalkozó honlapokon az aktuális konyhabútor trendekről. Érdemes beleolvasni, és a számunkra hasznosítható ötleteket ellesni, azonban ne hagyjuk, hogy az épp trendi, de a hozzánk és környezetünkhöz nem annyira illő irányzatok felülírják az elképzeléseinket.

Milyenek az ideális konyhabútorok ismérvei?
 

 -   Praktikus elrendezés,
 -   a szokásainkhoz alkalmazkodó felszereltség,
 -   környezetéhez és ízlésünknek megfelelő stílus.


 
Ezek mit jelentenek a gyakorlatban?

Praktikus elrendezés: használjuk ki a rendelkezésre álló területet! Úgy tervezzük meg a bútort, hogy kézre álljanak használati tárgyaink: a főzéshez szükséges kiegészítők a főzőlap környékén, a mosogatáshoz való eszközök a vizesblokk környékén kapjanak helyet. Nem csak sok edény esetén praktikus a sok fiók, hiszen könnyebben tárolhatóak és hozzáférhetőek a benne tárolt dolgok. Figyeljünk arra, hogy ne kerüljenek közvetlenül egymás mellé a különböző blokkok- hagyjunk elegendő előkészítő felületet a főzéshez-sütéshez! A sarkoktól se ijedjünk meg, hiszen nagyon jól terhelhető és strapabíró sarokvasalatok léteznek a piacon, melyekkel maximálisan ki tudjuk használni a rendelkezésre álló helyet. Figyeljünk arra is, hogy oda helyezzük a konnektorokat, ahol a kiskészüléket a tervek szerint használni fogjuk. A forró tepsinek is legyen helye, ahova a munkalap sérülése nélkül le tudjunk tenni..Szokásainkhoz alkalmazkodó felszereltség:

Igazi konyhatündérek vagyunk, sokat sütünk-főzünk? Érdemes sok fiókot, elegendő fűszertartót, variálható evőeszköztartót tervezni és nagy teljesítményű páraelszívót vásárolni. Nagy a család, szeretünk együtt egy gyors reggelit együtt elfogyasztani, és még elegendő helyünk is van? A konyhasziget odaülős résszel ideális megoldás. Sokfős családnak nem érdemes 12 terítékesnél kisebb mosogatógépet vásárolni, hiszen árban sincsen differencia.A bútor környezetéhez és ízlésünkhöz passzoló stílus:

Rengeteg gyönyörű konyhabútort találunk az interneten böngészve. Van, akinek határozott elképzelései vannak a tervezés során, van, aki kicsit bizonytalanabb. A legfontosabb, hogy ne a divatot kövessük, hanem saját ízlésünket. Nemrég a lila lett az év színe a bútortervezésben: szép szín, valószínűleg sok lila bútort rendeltek a vásárlók abban az évben- de valóban tetszett nekik, vagy csak az aktuális divathullámot követték? Bútort nem 1-2 évre vásárol az ember, és nem is pár ezer forintba kerül, hogy évente lecseréljük- nem beszélve a sok maceráról, ami ezzel jár. A saját ízlésünket hagyjuk érvényesülni, de releváns a környezet, ahova a bútor kerül: rendelhetünk bármilyen gyönyörű bútort, ha akár stílusában, akár kialakításában nem passzol a helyiséghez vagy a lakás stílusához..

color naturalis bútorok

cnbutor.info@gmail.com
06703687555; 06703110317

www.colornaturalis.huTovábbi cikkek hasonló témában

Fémes varázslat

Réz és nikkel felhasználása az otthonunkban.

Ólomüveg ötletek
Az ólomüveg stílust kölcsönöz, színekkel tölti...
Húsvéti tojások kicsit másképp...

Egy szórakoztató húsvéti desszertötlet, süti labdák, amiket...

Hozzászólások