Jelenlegi hely

Mi otthonunk

Mi otthonunk
Nagyon kevés olyan ház, lakás van ma Magyarországon, ahol ne találnánk a Délity Bútor termékeiből bútorokat. Több mint 30 éve folyik a gyártás Nemesnádudvaron, napjainkra a gyár Magyarország egyik legnagyobb bútorgyárává fejlődött.

A lakásokba az előszobabútortól a hálóig többféle termékcsaládot tudnak ajánlani, de jelentős mennyiségű irodabútort is értékesítenek.

Mi a siker titka, miért választják egyre többen a bútoraikat?

Elsősorban természetesen a jó minőség, hiszen nem mindegy, hogy a választott bútort hány évig szeretnénk használni.

A hirdetésekben gyakran találkozhatunk nagyon kedvező árú bútorokkal, de érdemes megnézni az anyagvastagságot, a szerelvényeket, mert nem elegendő az, hogy a bútor esztétikailag megfeleljen, az sem utolsó szempont, hogy milyen stabil, tartós darab.

Fontos szempont még a garancia is, hiszen a gyár 5 év garanciát vállal a termékeire. Pont a jó minőség miatt nagyon ritka a garanciális ügyintézés, de ha szükséges, akkor ez gyors és rugalmas.

Harmadik nagy előnye a gyárnak a saját gépjárműpark és természetesen az, hogy Magyarországon gyárt. E két tényező biztosítja a gyors szállítást, itt nem kell 4-5 hetet várni a megrendelt bútorra, mint esetleg egy külföldi gyártó esetén.

Érdemes megnézni a honlapot, hiszen a gyár összes bútora megtalálható ott. Nemcsak a bútor elemeket láthatjuk részletes adatokkal, hanem inspirációt is kaphatunk a különböző szobák berendezéséhez.

A Délity Bútor Zrt. Facebook oldalán sok-sok enteriőrt, lakberendezési tippet és játékot találnak, érdemes követni az oldalt.

A bútorok Budapesten és Budaörsön az RS bútoráruházakban, vidéken közel 200 viszonteladónál megvásárolhatók. A viszonteladók elérhetőségeiről szintén a gyár honlapjáról tájékozódhatunk.

Hozzászólások