Jelenlegi hely

Magas minőség, professzionális tervezés

Magas minőség, professzionális tervezés

Az egyik legnagyobb kihívás mind az építtetők, mind a lakberendezők számára az, hogy a lakótér területének, belső adottságainak megfelelő méretű bútorokat találjanak. A Siva Design Stúdió specifikusan a lakáshoz tervez és gyárt egyedi bútort a vásárló minden igényének megfelelően.

Egy enteriőr kialakításakor számos kényelmetlenségbe ütközhetünk, de az egyik legnagyobb probléma a bútor és a tér méreteinek összeegyeztetésekor adódhat. Hol rövidebb 10-20 cm-rel a konyhabútor, és kitöltetlen rések, zúgok maradnak, hol néhány centivel szélesebb az amúgy álomszép franciaágy és le kell mondanunk róla.

A Siva Design Stúdió Kft. szakember gárdája ezt a problémát orvosolja, mégpedig az alapoktól. Tervezőik megálmodják nekünk a legszebb, és igényeinknek megfelelő bútorokat, gyártóik pedig a kiválasztott anyagminőségben, színvariációban legyártják azokat. Terv és kivitelezés tehát egy kézben összpontosul. A standard bútorok helyett így egyedi bútor születik a lakás valamennyi adottságát figyelembe véve.
   

A Siva Design Stúdió tervezői alapvetően azt a koncepciót követik, hogy a tér megfeleljen a 21. század valamennyi elvárásának: a legyen trendi az anyag és a formavilág tekintetében, ugyanakkor a praktikum és kényelem minden igényét kielégítse.
  

„Az esztétikum, a megjelenés nagyon fontos összetevője a JÓ enteriőrnek, de a praktikum, a megfelelő elrendezés legalább olyan fontos. Ezért egyetlen szempontot sem szoríthatunk a háttérbe. A teljességre törekszünk minden egyes megrendelés alkalmával” – mondja Sivák Hajnalka, a Siva Design Stúdió alapítója, vezető tervezője.
   

Az idei trend a letisztult, lágy, komfortos megjelenés, ezt a Siva Design kínálata is tükrözi. Bútoraik készülhetnek időtálló fából, lehet fiatalos laminált bútorlapos, netán klasszikus MDF, vagy magas fényű frontokkal tűzdelt is. Mind gyönyörű a maga nemében, ám egyértelműen az ügyfél ízlése a döntő. Konyhabútorok (és az ahhoz tartozó gépészeti elemek ) mellett, üzleti és irodai berendezéseket, gardróbszekrényeket, fürdő-és előszobabútorokat,bútor kiegészítőket, kárpitos-, és kisbútorokat is készítenek.
  

A Siva Design Stúdió erőssége az Ügyfélkapcsolat. Ha lakóterünket szeretnénk felújítani, új berendezésre vágyunk, vagy éppen építkezünk, nincs más dolgunk, mint felhívni az ügyfélszolgálatot, időpontot egyeztetni a csapat szakembereivel, akik egy személyes találkozó keretében egy első alkalommal ingyenes felmérést készítenek. A megrendelő több alapanyaggyártó szín és anyagpalettájából választhat már a felmérés során. A konyhai, és fürdőszobai tervezés során a megrendelőnek lehetősége van a terveket figyelemmel követni, és finomításokat, változtatásokat kérni a végleges, színes látványtervek átadása előtt. Ezt követi majd a gyártás, melyet a cég szakemberei ugyancsak vállalnak.
 

A Siva Design Stúdió további előnye, hogy prémium minőséget kínálnak a kereskedelminél alacsonyabb árakon. A bútor elkészültét követően vállalják a teljes körű kiszolgálást is: így a precíz, biztonságos és gyors házhozszállítást, a bútorok helyi összeszerelését professzionális csapatuk végzi.

Elérhetőség:

www.sivadesign.hu
06 70 390 5722
1138 Budapest, Párkány u. (36. Fsz.)
 H - P 09 - 16h (illetve előre egyeztetés alapján, ettől eltérő időben is állunk Ügyfeleink rendelkezésére)
 info@sivadesign.com

További cikkek hasonló témában

Kényelmes karfások - A lakberendező válaszol
Füles fotel, karfás fotel, masszázs fotel…széles...
Új műfaj hódít - a körpad
Minden bizonnyal új ikonikus bútordarabot...
Ötletek cserepes jácinttal
A karácsony hagyományos cserepes növényei –...

Hozzászólások