Jelenlegi hely

Luxus fürdőszobák

Luxus fürdőszobák

A fürdőszoba a lakás legintimebb része, itt valóban magad lehetsz, nem zavar senki. Egy hosszú nap után egy modern fürdőszoba a luxus, kényeztetés és pihenés érzését erősíti.

A fürdőszoba a lakás legintimebb része, itt valóban magad lehetsz, nem zavar senki. Egy hosszú nap után egy modern fürdőszoba a luxus, kényeztetés és pihenés érzését erősíti.

Legyen szó akár csak az arcunk mosásáról, vagy sminkelésről, hajmosásról, egy szép fürdőszoba feldobja a hangulatot. Nézd meg belülről, és kapj ihletet ezekhez a csodás luxus fürdőszobákhoz.

Az első fürdőszobában egy sziklába vájt fürdőszoba jelenik meg, amely egy barlang érzetét kelti. A sziklás falak és a sima, kerámia tárgyak összhangban vannak.

A következő fürdőszobában egy 70-es évekbeli retro hangulat uralkodik, a tökéletes kényelmet, komfortot és eleganciát mutatva.. A természetes fa és kő elemek a meleg érzetet sugallják, a teljes teret kiegészíti a mély kád és porcelán mosdók.

Ez az alagsori fürdőszoba kicsit eltér a szokványostól. Legtöbb fürdőszobára nem jellemző, de itt megtalálhatunk egy rugalmas bőr kanapét és pillangó széket. Egy kis extra a pihenésért, ahol megtalálhatjuk a békét és nyugalmat. A mosdó is különösen figyelemre méltó, hűvös, lejtős design.

Következik egy meleg, luxus fürdőszoba trópusi rendszerezéssel. Fa lécezés, a kandalló előtt álló mély kád, esőerdő ihletésű zuhanyozó, hogy egy igazi luxus menedéket nyújtson, amely alkalmas lenne akár üdülőhelynek is.

Az utolsó fürdőszoba szabványos fehér szerelvényekkel ellátott, a falak borítása teak fallal borítva. A fürdőszoba célja volt, hogy távol maradjanak a kerámia csempéktől, ezért született a szép fa borítás. Itt extra tárhelyet helyeztek el a piperecikkeknek is.

Forrás: Home designing

További cikkek hasonló témában

Keleti csemege - Japán

A fürdőszoba egyértelműen nyugalmat sugároz, olyat, amelyre...

Kreatív karácsonyfa-ötletek

Készíthetjük akár falra, vagy függesztve, de asztalra is...

Egyedülálló fából készült fürdőkádak

Egy fából készült fürdőkád tökéletes választás egy álom...

Világítás a konyhában

A konyhában bizonyos tevékenységekhez több fény szükséges, mint...

Hozzászólások