Jelenlegi hely

LED tükörfejlesztés

LED tükörfejlesztés

A Decoraport által 2014-től kezdődik a Led Mirror értékesítése. Ebben az időben nagyon kevés ledes tükörtermék van Észak-Amerikában. Ez a fürdőszobában népszerű termék, és egyre több új technológiát alkalmaznak.

Az érintésvezérlés az első alkalmazott technológia. Az emberek úgy mint az iphone-n, ugyanúgy érintésvezérlést használhatnak. Ha az ügyfél keze nedves, akkor gyakran nem működik az érintésvezérlés, de az infravörös vezérlés nagyon jól működik.

Az Anti-köd is népszerű alkalmazás, mely mivel a fürdőszoba nedves hely, sok gőz képződik. A hátsó ködvédő fólia felszerelése felmelegíti a tükörfelületet és megszabadul a gőztől.


A Bluetooth egy másik népszerű technológia, amelyet láthatunk a piacon. A hátsó oldalán van egy Bluetooth hangszóró, amikor összekapcsolja a hangszórót az okostelefonnal, akkor a hangszórót átkapcsolhatja a Bluetooth hangszóróra. Amikor a fürdőkádban ülsz, élvezed a zenét a fürdőszobában.
 
Az árnyékoló is egy lehetőség. Ez azt jelenti, hogy beállíthatja a fényt ...

Érintésvezérléssel, infravörös vezérléssel, ködképződésgátlóval, Bluetooth-szal és árnyékolható eszközökkel rendelkeznek, termékeik minden olyan modern technológiát lefednek, amelyet a piacon láthatunk. Termékeik nagyon népszerűek az új generáció körében.Itt az ideje frissíteni a fürdőszobát, csak egy intelligens led tükör hiányzik.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Század közepi konyha design

Ezt a lenyűgöző konyhát a Fekete Lakk Design hozta létre. Csupa...

Árnyékos enteriőrök - A lakberendező válaszol
Roletta, pliszé, lapfüggöny. Belső árnyékolók...
Előszoba a praktikusság jegyében

Amikor hazaérkezünk először az...

Lámpák a lakásban
A szabadban nappal "korlátlan" mennyiségű...

Hozzászólások