Jelenlegi hely

Kortárs lakás dobozolva

Kortárs lakás dobozolva

A Towodesign nemrégiben átépített egy loft lakást Sanghajban, mely nagyszerű példa arra, hogyan lehet egy ilyen otthont létrehozni anélkül, hogy aprónak tűnne.

Ez az ultra-modern lakás funkcionális dobozokkal van ellátva, mindegyik más funkcióval rendelkezik.

Az építészek és a belsőépítészek folyamatosan küzdenek azzal, hogy a lehető legkisebb helyre helyezzék el a legtöbbet, de a kihívás mellett még nehezebb, hogy elkerüljék a klausztrofóbiás érzést a lakásban.


A lakás csupán 48 négyzetméter, ettől függetlenül nagyon világos, nyitott és tágas otthont kaptunk. A megjelenés és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyának elérését a tervezők dobozos kialakítással próbálták megteremteni.

A falak, a padló és a mennyezet a lakásban fehér, kivéve néhány felülettel. Vannak olyan tükrözött felületek, amelyek stratégiailag helyezkednek el, hogy vizuálisan megnöveljék a teret.


A lakás központjában egy sárga doboz található, amely a konyhaszekrényt tartalmazza, mely a nappali és alvóhely elválasztására is szolgál.


A lakótér nyitott és tágas, sok természetes fényt és nagyon kényelmes érzést biztosít. Az alvó doboz a lakás másik oldalán található, fából készült, mely meleg és hangulatos környezetet alkot.


Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Aprólékos részletek
A jól megtervezett, és megfelelő méretű konyha...
Talpalatnyi természetesség - a lakberendező válaszol
Hogyan és hova válasszunk természetes...
Ezek a konyha legszennyezettebb részei!

Egy konyhai mosogató számtalan baktériumot rejthet, azonban...

Színpompás szőnyegek tavaszra

Szinte minden kiszínesedik tavasszal a kerttől a ruhatárunkon át a...

Hozzászólások