Jelenlegi hely

Konyhai inspirációk

Konyhai inspirációk

Manapság a legdivatosabb konyhák nem hasonlítanak a hideg, modern, üres laboratóriumokhoz, ahol mindent fogantyú nélküli szekrényekbe temetnek. Éppen ellenkezőleg - a hangulatos, praktikus és időtlen belső tereket értékelik.

Trendek: fehér konyha

Még mindig a leggyakrabban kiválasztott. Ez biztosítja a legtöbb elrendezési lehetőséget - egy kis színes kiegészítés elegendő a karakter folyamatos megváltoztatásához. A fehér konyha nagyobb tér, tisztaság, elegancia benyomását kelti. Az utóbbi évek újdonsága az arany és a réz díszítése a konyhában.

Megjelentek az ilyen elemek (sok aranyszínű árnyalat létezik), a szekrény fogantyúi, a lámpák és az edények csillognak, mint ékszerek. Vaku meleg fém, márványlapokkal kombinálva a falakon, munkalapokon stb. A dekoratív csillárok (a konyhasziget és az étkezőasztal felett) kifinomultabbá teszik a konyhát.Konyhai lapok

A konyhai elrendezésben, mint a többi szobában is, a minimalizmus egyre inkább nyilvánvalóvá válik, ahelyett, hogy a formatervezés és az anyagok gazdagságára, eredetiségére összpontosítson.

Konyha szigeten és ... növényzet

A csúcstechnológiák és a természet keveréke manapság nagyon népszerű megoldás - egy hatalmas sziget, amely háztartási gépek teljes skáláját tárolja, és rajta, valamint körülötte zöld mini kertek. A növények nem csak dekoráció, hanem ételek alkotóeleme is, ezért minden háziasszonynak hozzáférést kell biztosítani a konyhában saját nemesítéséből származó friss fűszernövényekhez. Ehhez speciális ereszcsatornakat, virágcserepet és tartályokat használnak, gyakran beépítve a konyhai szekrényekbe.Forrás: Weranda

További cikkek hasonló témában

Állatvilág ihlette lámpa

A Navicula lámpát olyan plankton...

Színes kanapék

Trendi élénk színek, melyek megfiatalítják a nappalit.

Gyerekbirodalom
A gyerekszoba berendezése komplikált feladat. Ez...
Térhódítás – a tetőtér
Napjainkban szinte divatba jöttek a tetőtéri...

Hozzászólások