Jelenlegi hely

Kis tervek, nagy ötletek

Kis tervek, nagy ötletek

Beépített bútorok, állítható darabok a hatékonyabb élettér kialakítására. Kompakt élettér, mindegyik bútordarab funkcionális ellátást nyújt.

Kompakt élettér, mindegyik bútordarab funkcionális ellátást nyújt. Néhány ötlet - köztük állítható asztalok, csúszó könyvespolcok és bővülő bútorok -,  hogy kialakítsuk a megfelelő környezetet otthonunkban.

Állítható magasságú asztal: ez az üveges asztal lehetővé teszi, hogy gyorsan átalakítsd a dohányzó asztalt akár étkező asztallá. Az asztal lába könnyen és kényelmesen magasabbra állítható.

Csúszó könyvespolc: használja ki a padlótól a mennyezetig tartó hely előnyét. Amennyiben a szobába extra területet szeretnénk nyerni, csak csúsztassuk a lépcső fölé a polcot.

Egy csavar az ágyban: az ágy lehajtásával meglehetősen nagy helyet spórolhatunk meg, fordítsa le a kanapé párnáit, és kész is az ágy, amelyet csupán lefekvéskor kell a kanapé fölé hajtani.

Bővülő ebédlőasztal: egy egyszerű konzol asztal átalakítható nagy méretű étkező asztallá. Összecsukható állapotban a szekrényben tárolható.

Kihúzható munkafelület: a konyhában nagyon nagy hasznát vesszük egy kihúzható asztalnak, amelyen akár laptopot is használhatunk, és mikor nincs rá szükség csak egyszerűen becsúsztatjuk.

Felhajtható ebédlőasztal: amikor az asztalt felhajtják, nagyobb mozgásteret kapunk a konyhában. A fényes fehér pad ülések tetejét ki lehet nyitni, ezzel is plusz tárolóhelyet nyerhetünk.

Beépített íróasztal: ügyes módja annak, hogy munkafelületet alakítsunk ki. Felhajtott állapotban szekrényként funkcionál.

Elrejtett dohányzóasztal és padok: a kanapé alá becsúsztatható dohányzóasztal  alá teljesen illeszkednek a padok, ezáltal az egész terület átváltoztatható.

Tetőtéri szoba: a falon elhelyezett ágy úgy van elhelyezve, hogy az alsó szint is tökéletesen kihasználható legyen még nyitott állapotban is. Egy létra gondoskodik a feljutásról, amit használaton kívül az egyik szekrényben rejtettek el.

Csúsztatható ágy: ebben az egyedülálló elrendezésben egy életnagyságú ágyat csúsztathatunk az emelt padló alá, és egy tökéletesen működő kanapét kapunk. A fölötte beépített polcozással még tárolóhelyet is kapunk.

A tükör varázsa: a tükör szó szerint nem adhat hozzá a térhez, viszont az értéküket nem szabad alábecsülni. Faltól falig egy keret nélküli tükör egy kis lakásban nagyobb érzetet ad, mely által a szoba sokkal nagyobbnak tűnik.

Intelligens lépcsők: a lépcsők alatti teret kihasználhatjuk például tárolórekeszek kialakítására.

Forrás: houzz

További cikkek hasonló témában

Konyhai hátlapok rézből

A lakberendezési trend tagadhatatlanul megkívánja a fémes hatást,...

Lakberendezési változatok
Milyen gyakran használjuk és mire? Rendszeres...
Extra lépcsőborítások
Mit tegyünk, hogy otthonunk dísze legyen? Íme...

Hozzászólások