Jelenlegi hely

Kis helyigényű L-alakú konyha

Kis helyigényű L-alakú konyha

Egy kis konyhát is lehet kényelmessé tenni. Akár tárolóhelyek kialakítására is alkalmassá tehető, ezt bizonyítják a fotók.

Eredetileg ez a konyha két helyiség közötti folyosó volt, de a tervező Milagros Aguera úgy döntött, hogy konyhává változtatja. Az új formatervezés célja a lehető legnagyobb helykihasználás ebből a térből. A konyha L-alakú, a két falon ablakok helyezkednek el, viszont úgy tervezték, hogy ne akadályozza a funkcionalitását és kényelmes használatot biztosítson.

A konyhaajtók csúsztathatóak, hogy helyet takarítsanak meg, és ezáltal a tér is nagyobbnak tűnik. A szekrények, a munkalapok, az ablakkeret mind fehér színű, ehhez a padlóburkolat és az étkezési célra is használt pult sötét színű. Geometriai mintát ábrázoló tapéta a konyha belmagasságát megnöveli.

A tűzhely fölött két oldalt üvegszekrényt helyeztek el, a többi falat ablakok foglalják el. Az ablak alatti részt is kihasználták, egy hosszú polc fut végig, amelyre az apróbb dolgok kapnak helyet. Két nagy szekrény is található a konyhában, az egyikben a hűtőszekrény is rejtve van. A konyha-sziget ebédlőasztalként is működik, és sok tárolóhelyet foglal magába.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Nyaralnak a szobanövények
Ahogy mi emberek úgy a szobanövények is imádják...
Függöny-felfüggesztési ötletek
Mielőtt még fölaggatnánk bármit is az ablak köré...
Még mindig hódít a fehér bútor

Volt idő, mikor szűzies lányszobák, vagy a Napkirály párizsi...

A megfelelő szőnyeg kiválasztása
A szőnyegek otthonunk melegségének, csendjének,...

Hozzászólások