Jelenlegi hely

Kellemesen ívelt sarkok

Kellemesen ívelt sarkok
A mai modern konyhabútorok elmaradhatatlan eleme a magasfényű front, amely bármilyen színben elkészíttethető, így nagyon szépen párosítható mindenféle árnyalatú, meleg fa felülettel.

A legszebb hatást akkor érhetjük el, ha kontrasztos, egymástól távol álló színeket kombinálunk, így tették ebben a konyhában is, ahol a vöröses árnyalatú fát, fekete festett ajtókkal egészítettek ki. A munkapultok Corianból készültek, ami egy szilárd felületi anyag, s lehetővé teszi a legkülönfélébb szerkezeti megoldásokat.

Nagyon szép corianból kialakított csapott pult sarok, s az egybefüggő, nagy felületű bárpult a lábakkal – mely megoldás igazán különlegessé teszi az enteriőrt. A sarkok ívelését gyönyörűen folytatták a bútorok kiálló sarkainál is.

A sziget rész nagy, 120 cm-es mélységéből adódóan két oldalon is jutott hely a tároló szekrényeknek, amelyek egyikében egy borhűtő is helyet kapott. A hátsó nagy szekrénysorban praktikusan elfér az összes beépített konyhagép, sőt plusz rakodóterület is marad, ami akár kamraszekrényként is funkcionálhat.

A nagy alapterületű konyhában visszafogott a padló és a fal színe, hiszen így a hangsúly még inkább a gyönyörű konyhabútoron van!

Szakértő:
Néder Melinda
tervező lakberendező
Tel.: (06 30) 459 7122
E-mail: otherside@otherside.hu
blog.otherside.hu

További cikkek hasonló témában

Retro lakberendezés
A minimalizmus után újabb lakberendezési divat a...
Antracit világ

Az antracit színű kővel burkolt fürdőben szintén a modern és...

Klasszikus Halloween dekorációs ötletek

Ha nem szereted a túl díszes díszletet...

A kanapé helye: 20 stílusos nappali

A nappali a család közösségi tere, ahonnét nem hiányozhatnak a...

Hozzászólások