Jelenlegi hely

Karácsonyi díszek a lakberendezésben

Karácsonyi díszek a lakberendezésben

A karácsonyi dekoráció a lakás bármely pontján megjelenhet: ajtókon, ablakokon, a mennyezeti lámpák körül, az asztalokon.

A karácsonyi, adventi időszakban előkerülnek a gyertyák és a mécsesek, a csillogó díszek.
A karácsonyi dekorációt nem szabad kizárólag a fa feldíszítésével letudni, rengeteg apró részlettel ünnepivé tehetjük az otthon hangulatát.
Hófehér égősoroddal nem csupán a karácsonyfát teheted még csillogóbbá, a lakás bármely pontját díszítheted vele. Tekerd fel koszorú alakba, rögzítsd néhány helyen dróttal, majd akaszd fel a falra. Tegyél elé gyertyákat és karácsonyi díszeket, és máris kész az ünnepi dekoráció.

A karácsonyi díszeket a lakásban bárhol elhelyezhetjük. Tedd őket az asztal fölé, ablakra, akaszd dísznek a lépcsőre, vagy készíts egy keretet, így tedd változatossá és egyedivé a hangulatot. Különböző díszeket használhatsz, akár megvilágítva néhány lámpással, vagy a kandalló párkányára helyezve.

Akár alternatív karácsonyfát is létrehozhatunk így, a falon elhelyezve. Gyertyákkal, ágakkal kiegészítve a gömböket bárhol elhelyezhetjük a lakásban, vagy lakáson kívül, mindenképpen egyedivé varázsoljuk otthonunkat.

A legegyszerűbb, mégis csillogó dekoráció, ha egy átlátszó üvegpoharat kisebb-nagyobb, színes üveggömbökkel töltesz meg. Helyezd el őket a lakás különböző pontjain, és gyönyörködj a megcsillanó, színes fényekben!

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Ötletek húsvétra

18 különleges tojásdíszítési technika.

Színpompás virágok beltérre és kültérre

Az őszi dekorációban az a legjobb, hogy nem kerülnek semmibe....

Hozzászólások