Jelenlegi hely

Kamra helyének megválasztása

Kamra helyének megválasztása

A kamra elhelyezése nem mindig könnyű feladat. Bemutatunk néhány ötletet, hogy a lehető legtökéletesebb helyet alakíthassuk ki.

A folyosó végén ha van egy kis szoba amelyet senki sem használ, kialakíthatunk egy kis kamrát benne. Itt praktikus tolóajtót elhelyezni, hogy a lehető legtöbb helyünk megmaradjon.

Ha a mosogatógép a konyhában van, akkor kihasználhatjuk a felette lévő helyet. Ajtóval takarva úgy fog kinézni, mint a többi szekrény, viszont különböző magasságokkal sok tárolóhely nyerhető.


A hűtőszekrény mellett is elhelyezhetjük a kamraszekrényt, amiben palackokat, tésztaféléket, stb. tárolhatunk.

Amennyiben nincs hely a konyhában, tegye a kamrát nem feltűnő helyre, például egy sarokba. Szereljen fel fa polcokat, festve akár terek elválasztására is kitűnő lehetőség.


Ha a konyha közelében van például egy lépcsőfeljáró, akkor alatta is kialakíthatjuk a kamrát. Tökéletes tárolóhely, mely nincs szem előtt.

Az alsó szekrény mélységének teljes kihasználásával is létrehozhatunk kamraszekrényt, amennyiben polcokat és kihúzható fiókokat helyezünk el tetszés szerint.

A kamrát nem kell feltétlenül elrejteni. Helyezzen néhány polcot a falra, és tegyen mutatós üvegeket rá, melyeket megtölt hüvelyesekkel, tésztákkal, liszttel... A polcok alá kosarat is helyezhetünk.


Az általunk kínált megoldások segítenek abban, hogy megtalálja a tökéletes helyet kamrája kialakításához.

Forrás: Elmueble

További cikkek hasonló témában

Modern konyhaötletek

Természetes kő, fa mintázatú csempék vagy akár figyelemfelkeltő...

Rusztikus díszítési ötletek

A fából készült kiegészítők egy érdekes megjelenést adhatnak...

Modern hálószobák

A hálószoba egy nagyszerű hely, hogy kifejezze az egyéni stílust,...

Világítási megoldások

Mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut a pihenésre,...

Hozzászólások