Jelenlegi hely

Kalandra fel!

Kalandra fel!

A gyermekek rejtekhelyét mindig kellő odafigyeléssel alakítsuk ki. Legyen hely a könyveknek, asztalnak, ágynak, tűnjön modernnek, intimnek, vagánynak, otthonosnak egyszerre!

Álomszoba lányoknak
Finom anyagok, leheletkönnyű, vidám színek, praktikus bútorok jelennek meg a lánykaszobában. Az ágy kiázható, kényelmes, a szép szerkezetű szekrénykében mindennek bőségesen jut hely.
faktumbutorbolt.hu

Csúcsmodern
A legkorszerűbb design szerint, magas minőségű anyagokból áll ez a fiúszoba. Az asztal kényelmes, praktikus, jól mutat a térben. A szék ülésmagassága állítható. A tervezők a mai kamaszfiúk ízlésvilágát szem előtt tartva alakították ki a részleteket.
mollbutor.hu

Modern és vagány
A legmodernebb anyagokból és formákból épül fel a fiúk ízléséhez igazodó íróasztal. A forgatható acélszéken, a design frontokkal ellátott asztal mellett a leckét is könnyebb elkészíteni.
latendahome.hu

A részletek titka
Csinos kis szobát varázsolhatunk lánykánknak egy szép matricatapétával és egy okosan kidolgozott franciaággyal, melynek fejtámlája egyben polcrendszer is.

Kombináció
Minden egy helyen. Lépcső vezet fel az emeletes ágyhoz, és onnan mintegy erkélyszerűen nyílik az íróasztal. Fiúknak tervezték, de egy vagányabb lány is kaphat ilyen hálószobát!

Letisztultság
A fehér szín, a letisztult, modern formák feldobják a kamaszszobát. Mint egy körző, úgy hatnak az izgalmas asztallábak az üveg asztallap alatt.
latendahome.hu

Csupa színözön
Nemes fából és vidám színekből épül fel ez a gyerekszoba. Izgalmas tárolóhelyek, csupa polc, fiók, játék és szellemesség jelenik meg a térben. Egy ilyen kuckóban csakis játékosan telhet el a gyerekkor!
faktumbutorbolt.hu

Romantikus
Kis hercegnőknek ajánljuk ezt a dús vonalú, szép textilekkel ellátott ágyat. A kis polcok, szekrénykék mind a romantika jegyében születtek. Anyaguk egytől egyig minőségi fa.

További cikkek hasonló témában

Tölgy – az Istenek fája

Életfa. Az istenség, a mindent túlélő idő jelképe szinte minden...

Négy aktuális trend, amit ismerned kell, ha baba- vagy gyerekszobát tervezel!

Ezerféle szín, legalább ugyanennyi stílus és forma, ami...

Színpompás virágok beltérre és kültérre

Az őszi dekorációban az a legjobb, hogy nem kerülnek semmibe....

Hozzászólások