Jelenlegi hely

Húsvéti díszítő ötletek

Húsvéti díszítő ötletek

Élvezetes ebben az időben az otthont díszíteni egyszerű dekorációs ötletekkel. Sokan hagyják az utolsó pillanatra az ünnepi készülődést, szorít az idő új ötletek után keresgélni, ezért itt összegyűjtöttünk pár inspiráló és megvalósítható ötletet. 

Sokan hagyják az utolsó pillanatra az ünnepi készülődést, szorít az idő új ötletek után keresgélni, ezért itt összegyűjtöttünk pár inspiráló és megvalósítható ötletet. 

Vegyünk egy pillantást ezekre a díszítő ötletekre. Látni fogod, hogy a legtöbbjüket könnyű megcsinálni, és tényleg nem sok időt igényel.

Főszerepben a tojás: fújjuk ki a tojásokat, és fessünk tetszés szerinti mintákat. Ha megszáradt, fűzzünk át rajta szalagot, és akasszuk akár barkaágra, vagy ültethetünk bele kis tavaszi virágot, felhasználhatósága végtelen.

Átlátszó szögletes vagy kerek üvegedénybe is helyezhetünk színes tojásokat, kedves dísze az asztalnak.

A tavaszi virág remek dekorációs lehetőséget nyújt, ami köré akár kosárban is elhelyezhetünk néhány színes tojást.

Ágakból készíthetünk kis fészket is, amiben elhelyezzük a húsvéti tojást. Nagyszerű dísze lehet lakásunknak, de az ünnepi terítéken is jól mutat.

Rügyező, vagy akár örökzöld vesszőből készíthetünk koszorút, amire szalaggal kössük rá a tojást. Az ablak vagy bejárati ajtó dísze lehet.

Forrás: Home Bunch

További cikkek hasonló témában

Stílusos rendszerezés
Az ünnepek elmúltával beköszöntött az új év, és...
Dögös vörös

Gyönyörű és szexi ez a fürdőszoba, így nem csupán a tisztálkodás,...

Ötletek húsvétra

18 különleges tojásdíszítési technika.

Hogyan legyen több helyed?
Több hely kell az asztal körül, vagy kevés a...

Hozzászólások