Jelenlegi hely

Hogyan varázsoljunk

Hogyan  varázsoljunk
Aki szereti a nagyon szögletes modern teret , modern kivitelben az meríthet ötletet ebből az enteriőrből. Adott a nagy belmagasság, az óriási tér, a hatalmas ablakfelületek, az átlagosnál szélesebb és magasabb ajtó, mindez hófehérben.
A minimál helyiség lényege a harmónia, amit a dekorációs elemek ismétlésével, például visszatérő színekkel, ismétlődő tárgyakkal alakítanak ki, míg a tér kifejezetten szellős, sohasem agyonzsúfolt. A helyiségben a fehérséget nagyon színes, változatos mintás, patchwork ülőalkalmatosság töri meg, a szinte az egyik falat teljesen betöltő, szintén színes falikép harmonizál a kanapéval, így vonja magára a tekinteteket. A puha, téglalap alakú, téglalap mintás szőnyeg szabályos geometriája jól illik a garnitúrához és a faliképhez egyaránt. A praktikus, modern dohányzóasztalkák egymásba is tolhatóakat, így ha akarjuk, össze is illeszthetjük darabjait, a társaság nagyságától függően. A szoba egyetlen dísze - a faliképen kívül -, a falba szinte beleolvadó, fehér búváralak. Semmi fölösleges díszítőelem, csak egyszerűség, az viszont kifogástalan és tökéletes minőségben. A hatalmas, szögletes és nagyon különleges, fehér-szürke csillár high-tech stílusjegyeket hordoz, az esti órákban is annyi fényt adni, mint nappal a hatalmas ablakokon beáradó természetes fény, az sem utolsó szempont, hogy mérete eltereli a figyelmet a nagy belmagasságról is! A festett, szürke padló homogén és egyszerű, szinte észre sem vesszük, így érvényesül még jobban a szőnyeg.

Lakberendező
Lévai Márta
martalevai@yahoo.com
(+3630) 204 7205
tervezo-lakberendezo.hu

Lakások, családi házak, irodák, recepciók, kávézók, éttermek, üzlethelyiségek, hotelek, óvodák, iskolák, belsőépítészeti- és lakberendezési tervezésével foglalkozom. A megrendeléseim teljesítése során, nagy gondot fordítok arra, hogy a tér vizuális hatását és dekoratív szépségét összhangban hozva teremtsem meg azt a harmóniát - megbízóim stílusát és igényeit figyelembe véve -, mely élhető és élvezhető is egyben.

További cikkek hasonló témában

Tükör

A tükör a lakásunk egy kiegészítője, ami nemcsak funkcionális...

Egyszerűből valami nagyszerűt!

Üres befőttes üveg minden háztartásban akad. Sok mindent...

Milyen ágyneműben aludjunk?
Azaz, az ágyban töltjük életünkben a legtöbb...

Hozzászólások