Jelenlegi hely

Hogyan alakítsunk ki izgalmas teret...

Hogyan alakítsunk ki izgalmas teret...

A képen látható nappali csodálatos példa arra, hogy ahhoz, hogy egy tér harmonikus, barátságos hangulatú legyen nem szükséges sok szín használata. Éppen ellenkezőleg! A lényeg a megfelelő egyensúly.

Ebben az esetben a tervező monokróm, azaz egyszínű teret alkotott, amelyben a fehér különböző árnyalatit egészítette ki semleges föld színekkel.

Megfigyelhető a stílusokkal, felületekkel, anyagokkal, mintákkal, formákkal való játék: a modern asztalkák fényes festett felülete a rusztikus fonott kosarak durva struktúrája ill. a lenvászon hatású kanapé huzat jól ellensúlyozzák egymást, a régies füles fotel és kandalló a modern fényes asztalokkal, valamint a többféle állatmintás felület is jól kiegészítik egymást.

A zebra- és párducmintás kiegészítők a szafari utazás romantikáját csempészik a térbe, a zöld növények szintén ezt az érzést erősítik. Mindehhez a szürke falszín kiváló háttér, ami kiemeli a fehéret és különleges mintákat, anyagokat.

Annak ellenére. hogy a textilek mozgalmas mintájúak, valamint  keverednek a szögletes és kerek formák, a különböző stílusok és anyagok, a tér mégis harmonikus és kellemes, ahol bármikor szívesen megpihennénk egy fárasztó nap végén.

Szakértő
Drimmer Kati
lakberendező
+36 30 59 60 928
info@drimmerkati.hu
www.drimmerkati.hu

További cikkek hasonló témában

Mosogatótálcák

Napjainkban a mosogató több, mint az edények tisztogatására...

Modern TV tartó design

A modern televíziókészülékek...

Fürdőszoba gyerekeknek!
A szülők gyakran tekintenek úgy gyermekeikre,...

Hozzászólások