Jelenlegi hely

Hidromasszázs a fürdőszobában

Hidromasszázs a fürdőszobában
Egyre nagyobb teret hódít a hidromasszázs, ami nem más, mint a víz és a levegő megfelelő összhangjával elért, vérkeringést fokozó masszázs. Számtalan forma és beépítési lehetőség közül válogathatunk, a fürdőzés élményének csak a pénztárcánk szabhat határt.

Hogyan működik?

A meleg víz és a levegő keveréke alkotja a hidromasszázs vízsugarát, amely a masszírozás műveletét végzi.

A beépített fúvókából érkező vízsugár ellazítja a megfeszült izmokat és serkenti az endorfin termelést. Természetesen a hidromasszázs sokkal többet nyújt, mint egy jó masszázs. A kellemesen pezsgő meleg víz biztosítja a szellemi és érzelmi felfrissülést egyaránt.

A kellemesen pezsgő meleg víz  garantáltan frissít, és jótékony hatású a napközben felhalmozódott stressz és fáradság kezelésére.

         

Forma és felszereltség

A kád formáját tekintve válogathatunk süllyeszthető, sarok, aszimmetrikus, vagy éppen a hagyományos egyenes formák között. A kád felszereltségét is érdemes átgondolni, választhatunk mechanikus és érintőgombos rendszert. Lényeges szempont az is, hogy megfelelő hidromasszázs, és pezsgőfürdő fúvókákat vásároljunk  a tökéletes fürdőzés érdekében.

Tipp!
Ne feledkezzünk meg a megfelelő tisztításról sem. Hiszen minél jobban bánunk hidromasszázs kádunkkal, annál időtálóbb lesz, és akár évtizedekig kényeztet majd bennünket.

További cikkek hasonló témában

Konyhai munkalap ötletek

A konyha sarkalatos pontja a munkalap, hiszen a főzés előkészítése...

10 legjobb hibrid bútordarabok...

... amelyekkel bővítheted otthonodat.
Akár egy barátságos...

A színek világa

A színeknek óriási irodalma van, ezért nem célunk...

Fali fényképötletek keret nélkül

Trendi elrendezési ötletek. Bemutatjuk a legújabb fotó kollázs...

Hozzászólások