Jelenlegi hely

Halloween a lakásban

Halloween a lakásban
Annak érdekében, hogy lakásod egy misztikus, kísértetházhoz hasonló benyomást keltsen, nem kell mást tenned, mint néhány megfelelő dekorációs kelléket vásárolnod.
Mielőtt a nagy feladatnak és az alkotásnak nekilátnál készíts egy bevásárlólistát, döntsd el milyen hatást szeretnél kelteni. Az alap dekorációs kellékek között feltétlenül szerepeljen tök, dísztök, gyertya, mécses, lufi, vörös, fekete festék (vízfesték), kartonlapok, ragasztó, műkoponya, emberi csontváz vagy néhány műszem. A lehetőségek száma végtelen, ezeknek csak a fantáziád szabhat határt.

Az ablakok vagy a falak dekorációjára narancsszínű égőket is felhasználhatsz, amelyek sejtelmes hangulatot kölcsönöznek a szobáknak.

Vásárolj néhány fekete és narancsszínű gyertyát és ragassz rájuk néhány szem babot vagy popcornt.

A fehér lufikra rajzolhatsz fekete fantom alakokat, melyeket a lakás különböző pontjain felaggaszthatsz.

A kertbe mécseseket és töklámpásokat is kihelyezhetsz, sőt a ház külső részét színes égőkkel még varázslatosabbá teheted.

Tojástartó kartonból akár denevér alakot is kivághatsz, melyet feketére vagy szürkére is befesthetsz, a denevér szemét két műszemmel helyettesítheted.

A tök jellegzetesen Halloween jelképe. Számtalan módszer létezik arra, hogy egy igazán frappáns töklámpást készítsünk. Akár egy töklámpás faragó versenyt is szervezhetsz. A legegyszerűbb figuráktól, a művészi alkotásokig is készíthetünk ötletesebbnél-ötletesebb töklámpást.

Annak érdekében, hogy a töklámpásnak jobb illata legyen, annak belsejét fahéjjal is bekenheted vagy használj illatos gyertyát. Halloween nagyszerű alkalom arra, hogy kreativitásodnak teret engedj.

Forrás: www.impulzus.ro
Fotók: www.flickr.com

További cikkek hasonló témában

Elektronikák a lakásban
Ezúttal olyan eszközöket mutatunk be a kedves...
Variációk egy témára
A fürdőszoba berendezésekor igazán jó...
Fürdőszoba takarítási tippek

A konyha mellett a fürdőszoba a leglátogatottabb és legkényesebb...

Gyerekszobák

Gyerekszobát berendezni sokszor nagyobb feladat, mint jól...

Hozzászólások