Jelenlegi hely

Fürdőszoba trendek

Fürdőszoba trendek

Az évszakonkénti változás lehetőséget ad arra, hogy akár a fürdőszobában is egy kis átalakítást végezzünk, kihangsúlyozva a nyár forróságát.

Az évszakonkénti változás lehetőséget ad arra, hogy akár a fürdőszobában is egy kis átalakítást végezzünk, kihangsúlyozva a nyár forróságát.

Az, hogy teljesen megváltoztassuk a fürdőszobát majdhogynem lehetetlen vállalkozás, viszont néhány változtatást véghez vihetünk, hogy egy forró nyári trendet kapjunk.

A modern fürdőszobák egyre nyitottabbak. A nappaliban elhelyezett fürdőszoba első hallásra talán kicsit őrülten hangzik, de ez valóban azok számára tervezhető, akik egy teljesen új fürdőszobát képzelnek. A fürdőszobás nappali lendületet vett az egész világon. Lehetővé teszi hogy egy kényelmes kanapé, egy kandalló, TV álljon rendelkezésünkre a fürdőszobában.

Nyári és trópusi stílust tapasztalhatunk minden alkalommal, amikor belépünk ebbe a fürdőszobába. Ehhez a stílushoz nem kell az egész fürdőszobát megváltoztatni, elég ha egy pár elemet megváltoztatunk, mint például buja zöld növényeket helyezünk el, természetes felületeket, mint a bambusz rolók, vagy rattan szék, egyedi lámpatestek. A modern és trópusi stílus elég könnyű, és az eredmény valóban látványos.

Míg a szép trópusi stílus túl egyértelműnek tűnik, és kifejezetten a nyárra felüdülést nyújt, addig a skandináv stílusú fürdőszoba akár egész évre szóló pihenést biztosít, nem kell aggódni a stílusváltás miatt. A fénnyel teli, tágas, pihentető skandináv fürdőszoba a semleges színárnyalatoknak köszönhetően kényelmes és frissítő még a hidegebb hónapokban is.

A nyíltság jellemzi a következő fürdőszobákat, mely vizuálisan tágas környezetet ad, de éppen ezért a rendetlenség nem megengedett.

A külső zuhanyozó a romantikában tagadhatatlan, éppen itt az ideje, hogy kipróbálja. Széles skálán mozognak a kültéri zuhanyozók, extravagánstól az egyszerűbbig. Kétségkívül a legjobb helyek a rejtett buja zöld udvarban találhatóak, ami csatlakozik a természethez.

Forrás: Decoist

További cikkek hasonló témában

Árnyékos enteriőrök
Lakások, családi házak berendezésekor ma már...
Stílus a részletekben

A klasszikus konyhák manapság reneszánszukat élik. Nem csoda, hisz...

Stílusos hangszigetelő ötletek

Ha szereted a csöndet, de nem hangszigetelt a házad, néhány...

Hozzászólások