Jelenlegi hely

Fürdőszoba: stílusos otthoni gyógyfürdő

Fürdőszoba: stílusos otthoni gyógyfürdő

A trendek úgy változnak, mint egy kaleidoszkóp, és velük együtt változik a belsőépítészet - beleértve a fürdőszobát is.

Mindenekelőtt a fürdőszoba már nem lélektelen és hideg hely, amelyet kizárólag higiéniai rituálék céljára szántak, és gyönyörűen berendezett fürdőszobává vált, ahol a legjobban pihenhet, mint a legjobb gyógyfürdőben.

Csempe: nem csak egy téglalap és egy négyzet

A sima fürdőszoba csempe, általában egyben - bézs vagy szürke - csodálatos szerkezetekkel váltotta fel a gyönyörű színes mozaikokat és a természetes köveket. Nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a burkolólap alakjának - a téglalap és a négyzet közötti választás már nem az egyetlen alternatíva. A fa, kő és nyers beton szerkezetét utánozó csempe továbbra is népszerű.Kád, mint egy gyönyörű bútor

A falhoz tartozó fürdőkádat egyre inkább egy szabadon álló, a belső stílushoz igazított kád váltja fel - klasszikus fürdőszobában, dekoratív, stilizált lábakkal, modernben - áramvonalas, geometriai vonallal.

A szín ideje

A steril fehér fürdőszoba lassan a múlté válik. A szín gyakrabban jelenik meg - világos, finom, pasztell vagy merészebb, energikus árnyalatokkal. A falakon többszínű, vízálló háttérképek.

Francia stílusú fürdőszoba

A háború előtti belső hangulatban díszített, klasszikus fürdőszobák továbbra is élvezik a fekete-fehér és a stilizált bútorok időtlen kombinációját. A régi arany és sárgaréz tükrök és rézlámpák nagyszerűen működnek velük.Világítás a fürdőszobában

Így van - a fürdőszobai világítás is felismerhetetlen volt. A halogén spotlámpák, amelyek évek óta nagy népszerűségnek örvendnek, helyettesítik a vonzó lámpákat. A fürdőszobai világítás nemcsak a megfelelő hangulatot teremti, hanem hatékony dekorációs kiegészítő is.

Forrás: Weranda

További cikkek hasonló témában

Nagy konyha - design

Komplett központ a konyhában.

LEGO ihlette belső dekorációval
A színes építőkockák inspirációjának...
Húsvéti díszítő ötletek

Élvezetes ebben az időben az otthont díszíteni egyszerű dekorációs...

Hozzászólások