Jelenlegi hely

Fürdőszoba ötletek

Fürdőszoba ötletek

Mi alapján választunk fürdőszobabútort?
Használjunk ki minden helyet a tárolásra, ami a mindennapi tisztálkodáshoz szükséges.

Amikor fürdőszobabútort választunk érdemes megállni egy pillanatra, és alaposan átgondolni hogyan és mit változtassunk a berendezésen. Mekkora hely áll rendelkezésünkre, illetve hány ember fogja használni a fürdőszobát.

 A másik fontos lépés a színvilág megtervezése, hiszen fontos hogy a csempe, a burkolólapok, a szaniterek az összes kiegészítő azonos színvilággal rendelkezzen.

Napjainkban a fürdőszobák amennyiben lehetőség van rá, tágasak, és a bútorok beépítettek. A belső térnél törekednek a minél több tárolóhelyre.

A fiókok belső tere elválasztóval van felszerelve, amely nagyban javítja a tárolás lehetőségét, és megakadályozza a tárgyak mozgását. A törölközők a nyitott polcon helyezhetők el, hogy mindig kéznél legyenek.

Anyagválasztás tekintetében a természetes fa tónusok, az antracit szürke, matt kék vagy fehér a tendencia. Merészebb a fekete, zöld vagy fényes mustár színek.

A mosdó magasságának a megfelelő megválasztása nagyon fontos kérdés. Kényelmesnek kell lennie a mindennapi használathoz. Az ajánlott magasság 85 cm. Ez a magasság a mosdó peremére vonatkozik. Feltétlenül próbálgassuk, hogy számunkra mi a megfelelő magasság, mert mindenkinek más a kényelmes.

A tükörfelület megvilágítása nagyon jó szolgálatot tesz, LED lámpatestekkel, és páramentesítő hatással.

Ne feledjük! A beépített szaniterek nem mozdíthatók, így ha elrontunk valamit, azt nem tudjuk egyszerűen kijavítani. Mielőtt nekilátunk a vásárlásnak, érdemes egy papírlapon megtervezni a fürdő minden részletét.

Forrás: El Mueble

További cikkek hasonló témában

Modern TV tartó design

A modern televíziókészülékek...

Állólámpák

A kortárs formatervezésben nagy szerep jut a lámpadesignnak. Az...

Graffiti a lakberendezésben

A tudósok azt mondják, a graffiti már...

Hozzászólások