Jelenlegi hely

Fürdőszoba design

Fürdőszoba design

Milyen trendek várhatóak 2015-ben?
Eljött az idő, mikor visszatekintünk azokra a tervekre, hogy mi is váltotta ki a legnagyobb hatást az elmúlt 12 hónapban.

Eljött az idő, mikor visszatekintünk azokra a tervekre, hogy mi is váltotta ki a legnagyobb hatást az elmúlt 12 hónapban.

De még ennél is fontosabb, hogy akik a jövőben szeretnének felújítást, bővítést vagy belső átalakítást végezni, megfontolhassák a népszerű irányzatokat, amelyek várhatóak lesznek az előttünk álló évben. Tehát, milyen trendek várhatóak 2015-ben?

Mint mindig, most is hasonló felállás látható, mint a szürke szabadon álló kádak, terjedelmes zuhanykabin, és a víztakarékos szerelvények amelyek már 2014-ben is jelen voltak.

De most nézzünk meg néhány népszerű ötletet, amelyek várhatóan nagy szenzációt keltenek az előttünk álló évben.

Ázsiai stílus
Mivel az életünk sokkal elfoglaltabb, szükségünk van egy helyre, ahol kipihenhetjük a fáradalmakat. Ez az ötlet tökéletesen megvalósítható egy spa-fürdőszobában. A lakás tulaja hajlandó költeni erre a pazar fürdőszobára, hogy egy gyönyörű ázsiai stílusú fürdőszobát hozzanak létre. Klasszikus kínai és hagyományos japán elemek ihlették, ezek könnyen spa hangulatot teremtenek. Tele természetes anyagokkal, víz elemekkel.

Természetes és fenntartható
Fürdőszobák természetes hangulattal, környezetbarát tendenciát mutatva. A természetes anyagok, mint a fa és bambusz, csábító meleget hoznak egy olyan fürdőszobába, amely egyébként egy sima, kortárs. Mivel a fehéret, szürkét és más semleges színárnyalatokat kedvelik, ezek nagyszerűen felhasználhatók. Ha hajlandó vagy még tovább menni, hozzál létre egy élő falat. Adjunk hozzá egy kevés szobanövényt és kúszó növényt, hogy új környezetet varázsolhassunk a fürdőszobába.

Ha a függőleges kert túl sok munkának bizonyul, akkor válaszd a gyors felújítást, és nyisd meg a fürdőszobádat a kert irányába. Azok számára válik egyszerűbbé a feladat, akiknek fürdőszobáját buja, zöld erdő veszi körül.

Ragyogó LED-es világítás
A világítás mindig döntő szerepet játszik. Azonban egy dolgot nem szabad elfeledni, hogy igazán trendi darabokat nem igazán lehet találni, mivel sokukat beillesztik a falba, és így fogják használni az elkövetkező években. Ez valóban tökéletesen biztonságos, és látványos fürdőszobát nyújt. Ráadásul az áramszámla csökkenése is jelentős lesz.

Egyfajta melegség
Az emberek a hidegebb napokon, amik látszólag hosszabbakká válnak, ragyogó fűtött padlók szeretnének a modern fürdőszobába.

A fűtött padlózat luxust hoz a szép fürdőszobádnak és a csempe alatti padlózatot kiterjeszthetjük még a fűtött zuhanypadokkal és törülközőállvánnyal is. Soha nem kell hideg lábakkal foglalkoznod egy ilyen forró fürdőszobai tervötlet után!

Forrás: Decoist

További cikkek hasonló témában

Apró trükkök a gyerekszoba berendezéséhez!
Íme, néhány hasznos tanács a jó gyerekszoba...
Konyhai átalakítás

Márványozott munkalapok a konyha...

Ólomüveg ötletek
Az ólomüveg stílust kölcsönöz, színekkel tölti...
Karácsonyi díszek a lakberendezésben

A karácsonyi dekoráció a lakás bármely pontján megjelenhet:...

Hozzászólások