Jelenlegi hely

Fonott bútorok varázsa

Fonott bútorok varázsa
Bármilyen stílusú lakásban kellemes látvány. A fonott bútor alapanyagát sokféle növény adja, amelyek különböző vidékeken és éghajlaton teremnek. Ezek lehetnek: kókuszpálma, rattan, rafia, nád, bambusz, banánrost, tengeri fű, de hazai vesszőfélék is (fűzfa-, mogyoró- vagy szőlővessző stb.). Ezek a bútorok nem minden esetben készülnek csupán egyfajta anyagból, a felsoroltakat néha más anyagokkal is kombinálják: üveggel, fémmel, fával.

Több szempontból is előnyösek: praktikusak, kényelmesek, bármilyen stílushoz jól illeszkednek és valóban új színfoltot visznek a lakásba vagy a lakás bármelyik zugába.

Megjelenésükben fiatalosak. Jó tulajdonságaik közé tartozik, hogy erősek és tartósak. Természetes, könnyen tisztíthatók, és kis súlyuknak köszönhetően rendkívül mobilisak. Látszólagos törékenységük ellenére hosszú életűek. Fűtetlen helyiségben is kibírják a telet, csupán a gyakori hőmérséklet-ingadozástól, nedvességtől kell óvni őket.

Ezek a bútordarabok tökéletesek belső helyiségekhez, kertekhez és teraszokhoz egyaránt. Azonban ezeket a tereket sem kell agyonzsúfolni, használatukat nem kell túlzásba vinni. 

Ideálisak arra, hogy lakásunkat tavaszi vagy nyári stílusba öltöztessük, mivel letisztult vonalvezetést követnek és hangulatos bútordarabok.

További cikkek hasonló témában

Virágillat a lakásban
A potpourri száraz növények, virágok és termések...
Modern konyhai trendek

A legmodernebb konyha kialakítása...

Fürdőszobai tükör ötletek

Számtalan lehetőség van a fürdőszoba...

Térhódítás – a tetőtér
Napjainkban szinte divatba jöttek a tetőtéri...

Hozzászólások