Jelenlegi hely

Elképesztő faldekorációs megoldások

Elképesztő faldekorációs megoldások

Miután tető alá került a ház, vagy állnak a lakás falai még korántsem végeztünk az építkezéssel vagy felújítással. A java csak most jön, hiszen egy otthon attól otthon, hogy a belső terek a szánk íze szerint lettek berendezve, dekorálva.

Nem könnyű feladat berendezni egy egész lakást, úgy hogy minden szempontból megfeleljen, de mi temérdek lakásdekorációs ötlettel segítünk.

Festés vagy tapétázás. Valóban csak ez a két lehetőség lenne a 21.században, ha faldekorációs lehetőségeket keresünk? A nyomtatott dizájn lehetőség ad arra, hogy gyakorlatilag akármilyen faldekorációt készítsünk, de először kezdjük az alapanyagokkal. Ha szeretnénk a tapétánál maradni, de mindenképpen saját elképzelésünknek megfelelő egyedi dekorációban gondolkodunk, választhatjuk a nyomtatással dekorált egyedi tapétát. Azon túl, hogy segítségével bármilyen dekoráció került falunkra, egyben illesztés nélkül óriási felületek tudunk dekorálni. Így egyúttal megszűnik a tapétázás egyik legnagyobb hátránya, a pontatlan illesztés, és az illesztések mentén „visszakunkorodott” tapétacsíkok.

Hogy még jobban feldobjunk, „életet adjunk” falainknak készíthetünk rájuk egyedi falpanelt is. A falpanelek alapanyaga szinte bármi lehet, üveg, fa, műanyag… Mindegyiknek megvan az előnye és korlátai, de az bizonyos, hogy mindenki megtalálhatja az adott helyiségbe, és az adott dekorációs elképzeléshez legjobban illő megoldást.

További látványos dekorációs megoldások:
http://www.bombexhome.hu/

További cikkek hasonló témában

Húsvéti díszítő ötletek

Élvezetes ebben az időben az otthont díszíteni egyszerű dekorációs...

Könnyed időtlenség

Ez az étkezős konyha egy vízparti nyaralóban található. Olyan...

Páraelszívó
Miért kellene beletörődnünk, hogy ételszag...
Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!

Az anyagok fejlődésével, lehetőségek tárháza tárul elénk, mit is...

Hozzászólások