Jelenlegi hely

Élethű fotók az üvegajtón

Élethű fotók az üvegajtón

Az üvegajtó eddig is úgy szerepelt a köztudatban, mint egy viszonylag exkluzív, látványos berendezési elem, akár beltéri ajtóról, akár bútorajtóról legyen szó.

Az üvegajtó, szinte bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető, de hogyan érhető el az, hogy meghatározza a belső tér hangulatát?

Legyen szó nyíló- vagy tolóajtóról, a nyomatott dekoráció egy olyan pluszt ad az üvegajtónak, hogy többé már nem csak egy szimpla beltéri nyílászáró, hanem egy dekorációs elem.

Egy olyan dekorációs elem, mely meghatározza a szoba hangulatát és kiegészíti a belső térbe választott dekorációt, dizájnt.
 

Mikor a textúrát vagy mintát választunk a beltéri üvegajtóra, nem nehéz elképzelnünk hogyan fog harmonizálni a szoba többi berendezési tárgyával, burkolatával, hiszen egy néhány színből álló grafikát sokkal könnyebb forma és színvilágban is harmonizálni a környezetével. Hogyan mutat ez, ha fotót szeretnénk az üvegajtóra?

Ugyanúgy ahogyan az üvegajtóra készíthető nyomtatott dekoráció, úgy készíthető a bútorajtókra, a padlóra vagy éppen a tapétára is. Így az üvegajtóra választott fotó folytatódhat a falon, vagy visszaköszönhet a bútorajtókon is.

Előfordul, hogy egy helyiségben több beltéri ajtó is kerül. Az ilyen esetekben is választhatunk ezekre az ajtókra folytatólagos képeket.

Még néhány változat arra, hogy az üvegajtó mennyire feldobja az adott tér hangulatát:

Bővebb információk a Bombexhome/üvegajtó oldalon.

További cikkek hasonló témában

Hogyan alakítsunk ki izgalmas teret...

A képen látható nappali csodálatos példa arra, hogy ahhoz, hogy...

Kevésbé jól rajzolók is elkezdhetik

Az üvegfestés egyszerű technikájával rendkívül dekoratív...

Hűs ágyak a nyári éjszakákra

              Új kollekció a Hästens-től

Hozzászólások