Jelenlegi hely

Elegáns fekete-fehér konyhák

Elegáns fekete-fehér konyhák

Fekete-fehér a két alapvető szín a legtöbb kombináció közül, amely időtálló és elegáns.

Ideális választás azoknak, akik nem szeretik a felújítási munkálatokat. A fekete-fehér kombinációt bármilyen térben választhatja, próbálja ki különböző stílusban.

Fekete-fehér a legnépszerűbb szín a modern, minimalista és skandináv terekben, ezek a színek mindig a győzelemre visznek, bármilyen stílust is választanak.

A fekete-fehér szín kiválasztása nem azt jelenti, hogy ragaszkodni kell ehhez a két színhez, a különböző árnyalatokat belecsempészhetjük - például szénfekete vagy krém fehér -, hogy elérjük a kívánt megjelenést.  Amennyiben úgy érzi, hogy a túl sok fekete nyomasztóan hat, minimalizálja annak részét csak néhány helyen. Válasszon matt és fényes felületeket, vagy keverjük össze őket, hogy egy divatos konyhát kapjunk.

Textúrák felhasználásával szemet gyönyörködtető látványt érhetünk el. Egy egyszerű tégla falat lenyűgöző ipari hangulattá varázsolhatunk, melynek kiegészítésképpen a fekete otthonos és barátságos kis zugot teremt. A márvány tartós és luxus anyag, amely bármilyen berendezéshez illik, stílus és időtlen.

Ha úgy gondolja, hogy egy kis konyha csak világos árnyalattal készülhet, hogy nagyobbnak tűnjön, akkor téved: a fekete és a fehér megfelelő arányban jó ötlet még a legapróbb helyen is. A lényeg, hogy maximalizáljuk a fehéret, és a lehető legkevesebb feketét adjuk hozzá. A fényes felületek visszaverik a fényt, és a tér még nagyobb hatást kelt.

Ahhoz, hogy a konyha élénk és friss legyen, zöld cserépben mindenhol helyezzünk el fűszernövényeket, amire szükségünk van a konyhában.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Tükör

A tükör a lakásunk egy kiegészítője, ami nemcsak funkcionális...

Mindenhez passzoló natúr szőnyegek
A karakteres bútorok gyakran kihívást jelentenek...

Hozzászólások