Jelenlegi hely

Elegáns dekorációk a fürdőszobába

Elegáns dekorációk a fürdőszobába

Egyre elterjedtebb megoldás, hogy üvegfelületeket alkalmazunk csempe helyett a fürdőszoba falaira. Az üveg exkluzivitást, letisztultságot sugároz, mindemellett kifejezetten praktikus is, hiszen nagyon könnyen tisztítható éppen ezért kedvelik sokan.

Egyre elterjedtebb megoldás, hogy üvegfelületeket alkalmazunk csempe helyett a fürdőszoba falaira.

Az üveg exkluzivitást, letisztultságot sugároz, mindemellett kifejezetten praktikus is, hiszen nagyon könnyen tisztítható éppen ezért kedvelik sokan.

Még egy fontos érv az üveg mellett, hogy hatalmas falfelületeket tudunk egybefüggően vele dekorálni megszakítás és fuga nélkül.

És ha az üvegfelületek alkalmazása mellett döntünk érdemes megfontolnunk, hogy legyen e rajtuk valamilyen nyomtatott dekoráció.

Sokan azonnal elvetik a nyomtatott üveg alkalmazását, mert nem szeretnénk giccses, vagy túl meghatározó dekorációs elemet fürdőszobájukba. Azonnal a fotónyomtatással azonosítják az üvegdekorációt, de nem törvényszerű az, hogy egy üvegfalpanelon fotó legyen. Alkalmazhatunk elegáns, a környezetbe simuló mintát, vagy grafikát is. Néhány példa arra, hogyan tudjuk elegánssá, mégis mozgalmassá varázsolni fürdőszobánkat.

Hasonló kiváló ötletekért látogass el a
www.bombexhome.hu
oldalra.

További cikkek hasonló témában

Inspiráló karácsonyi ötletek

Az ünnepek közeledtével a finom ételek...

A fa birodalma
Nyugalmat kelt  a sok fa használata. A fürdőkád...
Nagy konyha - design

Komplett központ a konyhában.

Hozzászólások