Jelenlegi hely

Egyedülálló elegancia

Egyedülálló elegancia

Hosszú utat kell megtenni, míg egy lakásból igazi otthon lesz. Számos apróságra kell odafigyelni: a színek és a kiegészítők megfelelően harmonizáljanak egymással.

Valamint a felhasznált anyagok kiválasztása során is érvényesüljön a belső tér kialakítására vonatkozó elképzelés.

Az elektromos szerelvények kiválasztása fontos szerepet játszik abban, hogy a színek és a formák összhangja tökéletes legyen.

Cégünk 2005 szeptemberében bemutatkozó termékcsaládját a különleges igények hívták életre. Színben és formában minden területet lefednek: legyen szó fémről vagy fáról, rusztikus vagy ultramodern lakásbelsőről. A Prodax Nova szerelvények többféle anyagminőségben (fa, fém, műanyag) és 16 különböző színárnyalatban készülnek. A fa keretek szín ill. anyagválasztéka: bükkfa, cseresznyefa, és dohány, a fém kereteké pedig: selymes nikkel, selymes króm, és csillám króm. A műanyagból készült keretek 10 különböző pasztell színben kaphatók, így bármilyen legyen is a környezet, a Prodax Nova termékek még tovább színesítik azt különleges megjelenésükkel.

A jelzőfényes kapcsolók glimmlámpáinak színét a hagyományos sárgáról egy elegáns kék színre cseréltük, a kapcsolóbetétekbe épített hangcsillapító mechanizmus finom, ám mégis határozott kapcsolási hangot biztosít.

hspace=5

Formája miatt csak kismértékben emelkedik ki a falból, ezért szolid, ugyanakkor elegáns kiegészítőjét képezi az otthonnak.

A külcsín és a belbecs egyaránt fontos szerepet tölt be, azaz nemcsak a formatervezésre és a színekre helyeztünk nagy hangsúlyt, hanem a műszaki tartalomra is. A betétek körmös és csavaros rögzítéssel szerelhetők, a piacon kapható valamennyi szabványos szerelvénydoboz illetve kábelcsatorna felhasználható a szerelés során. A Prodax Nova termékek a többi termékünkhöz hasonlóan egyszerűen és gyorsan szerelhetők, műszaki paramétereik az összes kapcsolódó szabványnak megfelelnek. A keretek sorolása vízszintesen 4-ig, függőlegesen 3-ig terjed.

A termékválaszték széles: a hagyományos szerelvényeken (kapcsolók, dugaljak, stb.) kívül a dallamcsengőtől kezdődően az informatikai csatlakozókon keresztül a hotel-kártyás kapcsolóig terjed, de megtaláljuk benne a programozható időzítő kapcsolót, és a vészvilágítást is, nem is beszélve a hangfal csatlakozóról és az időjárás előrejelző készülékről, illetve a többi digitális készülékről, amelyek már egy intelligens otthon részeit fogják képezni.

Az eddigi termékeinkhez hasonlóan informatikai csatlakozóaljzatok széles választékát kínáljuk ezen új termékcsaládon belül is, melyek a legmodernebb hálózatépítési igényeknek is eleget tesznek.

A gyártás során alkalmazott technopolimer anyagok halogénmentesek, ütésállók és önkioltók. Minden egyes termék szigorú minőségellenőrzési procedúrán halad át, mielőtt kereskedelmi forgalomba kerülne.

A Prodax Novával a legmagasabb igényű vásárlókat célozzuk meg. Reméljük, hogy hamarosan Önök is megismerik új termékeinket.

Szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat és partnereinket a kis- és nagykereskedésekben !

Prodax Rt.

H-1116 Budapest
Hauszmann Alajos u. 3.
Tel.: (+36-80) 201-028
Fax: (+36-1) 203-4606

További cikkek hasonló témában

Beltéri dekorációk őszi hangulatban

Bár hűvösebb az idő, és a nap is kevesebbet süt, az ősz mégiscsak...

Babaszoba design

A gyerekszoba többfunkciós helyiség, itt alszik, játszik és később...

Relax!
Egy izgalmas könyv, egy dallamos zene és egy...

Hozzászólások