Jelenlegi hely

Ébredjünk madárénekre...

Ébredjünk madárénekre...

Kétség nem fér hozzá, hogy egy madár csivitelésénél alig-alig hallani szebbet és megnyugtatóbbat. Mégis, ez az annyira pozitív és természetesnek tűnő dolog nagyon ritkán fordul elő a városi ember életében – Ön mikor hallott utoljára énekesmadarakat?

Ezt a kellemes élményt próbálják meg visszacsempészni hétköznapjainkba falióráink, amelyek valódi madárhangokkal kedveskednek tulajdonosuknak.
A KooKoo faliórák 12 eredeti madárhangon szólalnak meg minden egész órában. A madárhangok mindegyikét a természetben rögzítették, kb. 10 másodperc hosszúak.
Éjszaka a madarak is nyugovóra térnek: ahogyan besötétedik, a beépített fényérzékelő fokozatosan halkítja le a madarak énekét. Sötétben teljesen elhallgatnak.
A falióra nemcsak a fülnek, de a szemnek is öröm: Az alumínium, fa vagy zöld színű keretbe foglalt számlapon neves ornitológusok madárillusztrációi mutatják meg, hogy melyik madár szól az adott órában.
Az óra egyrészt nagyszerű tanulóeszköz a világgal megismerkedő gyermekek számára, hiszen az állatok képeivel egy időben megismerhetik a hangjukat is. Akár még az óra tanulásához is hasznos segítséget nyújthat,  de természetesen kortól függetlenül örömét lelheti benne kicsi és nagy egyaránt. A hangok felcsendülésekor  úgy érezzük, mintha a madarak  becsicseregnének az ablakon. Kedves ajándék szeretteinek, gyermekeknek, szülőknek, nagyszülőknek, kortól függetlenül.
Óráink közelebb hozzák a természetet - egészen be a szobába!

Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődését. Keresse fel honlapunkat a HYPERLINK "http://www.kookoo.eu/" www.kookoo.hu

Természetesen telefonon is felvesszük a rendeléseket a következő telefonszámokon vagy e-mail cimen:
vezetékes : 06 1 275 95 46 ( telefon )
mobil :         06 30 919 3244

További cikkek hasonló témában

Elektronikák a lakásban
Az otthonát mindenki úgy rendezi be, ahogy...
Hogyan egészíti ki a beltéri ajtó dizájn a szoba dekorációját?

Már körvonalazódott az elképzelés minden helyiségünk berendezését...

Bájos gyerekágyak

A gyerekek számára nyújt mókát és pihenést a Lifetime Dán vállalat...

Napsugaras reggelek

A különleges egyedi formájú csaptelepek ékszerként helyezkednek el...

Hozzászólások