Jelenlegi hely

Bátran válasszon vízálló tömörfa bútort fürdőszobába!

Bátran válasszon vízálló tömörfa bútort fürdőszobába!

Meghatározó trend a fürdőszoba lakberendezésben a természetes anyagok, mint a natúr fa vagy a folyami kő, márvány használata. Miért választják egyre többen ezt a megoldást?

Amellett, hogy a spa érzés megteremtése rendkívül felkapott, olyan anyagokkal vesszük körbe magunkat, amik a természet energiáját sugározzák, megnyugtatnak, feltöltenek Mégis sokan tartanak attól, hogy tömörfa fürdőszoba bútorral rendezzék be a fürdőszobájukat. Pedig nem kell lemondani erről az élményről, csak a megfelelő minőségű darabot kell kiválasztani. Íme néhány tanács tömörfa fürdőszoba bútor választásához!

A tökéletes faanyag: a teakfa
A teakfa a fák királynője. Aki már kezével megsimított egy teakfa bútort, nem felejti el a kellemes, selymes érzést és a csodás illatot, amit áraszt. A faanyag aranybarna árnyalatai, melyet sötétebb erezet színesít, szintén a királyi megjelenést erősíti. De a legnagyobb előnye, hogy a fának saját olaj-és gumitartalma van, ami megvédi az időjárás viszontagságaitól, a gombáktól, termeszektől, ellenáll a párás levegőnek, és nem vetemedik vagy korhad.

Vagyis a teakfa anyagában vízálló.

Nem véletlenül kiváló kerti bútornak, hiszen különösebb felületkezelés nélkül akár 70 évet is kibír kitéve a természet erőinek. Ezért, ha tömörfa fürdőszoba bútorra vágyunk, ami évtizedekig is kibírja a párás környezetet, nem igényel komoly karbantartást és nem utolsósorban gyönyörű, akkor teakfát érdemes választani.

Fontos, hogy olyan helyről vásároljunk teakfa bútort, ahol a fenntarthatóság jegyében, fair trade módon történik a teakfa felhasználása. A TEAKhome bútorai Indonéziában, kézzel, egyedileg készülnek, tisztelettel megmunkálva a fát. Mindez, párosítva a francia és skandináv formatervezők által megálmodott designnal, igazán egyedi darabokat eredményez. A tömörfa bútorok tökéletes kiegészítői a természetes kő mosdók, melyek lenyűgöző designnal teszik teljessé a fürdőszoba berendezését. A TEAKhome kőmosdói is indonéz alapanyagokból, egyedileg készülnek, és a folyami kő mellett márvány, terrazzo és porcelán mosdók is megtalálhatóak. Élvezze Ön is a természetet fürdőszobájában minden nap!

Ha kérdése van a TEAKhome prémium termékeivel kapcsolatban,

keresse bátran szakértőnket, Katalint!

mobil: +36-20-9454-458
e-mail: knagy@teakhome.hu

További cikkek hasonló témában

Mielőtt konyhabútort választunk...
Viszont hogy valóban praktikus és kényelmes...
Beltéri világítás
Egy ízlésesen berendezett lakás is kényelmetlen...
Extra lépcsőborítások
Mit tegyünk, hogy otthonunk dísze legyen? Íme...
Látványos üvegfal - A lakberendező válaszol

Az üvegdal kitűnő designelem, nagyon jól funkcionál, ha világosabb...

Hozzászólások