Jelenlegi hely

Bájos gyerekágyak

Bájos gyerekágyak

A gyerekek számára nyújt mókát és pihenést a Lifetime Dán vállalat, mely különleges ágyakat varázsol a szobákba.
A gyűjteményben találhatóak kalózoknak, hercegnőknek készült ágyak, de megtalálhatjuk akár a marokkói stílust is, vagy űrhajósnak is érezhetik magukat a gyerekek.

A gyűjteményben találhatóak kalózoknak, hercegnőknek készült ágyak, de megtalálhatjuk akár a marokkói stílust is, vagy űrhajósnak is érezhetik magukat a gyerekek.

Ezek a szórakoztató megoldások nem csupán egy helyet nyújtanak, ahol pihenésre hajthatják a fejüket, a játék területén is megállják a helyüket. Legtöbbjük jól felszerelt fiókokkal, rejtett polcrendszerrel, könnyű tisztíthatósággal készülnek. Biztonságosak, és szépek, a természetesség megőrzésével. Vessünk egy pillantást a képekre, hátha valamelyik modell megragadja a fantáziát.

Adja meg a gyermekének a lehetőséget, hogy megvizsgálja az univerzumot minden este, mikor lefekszik a rakéta ágyba.

Nyitott ablak, ferde létra, kötél létra és van 73 cm feletti területet, ahová felvihet egy matracot, mint a képen, vagy használja a játékra, olvasásra.

Fiatal lányoknak egy nyitott ablakot, ezüst csillogó függönyt, ágy alatt polcokat, fiókokat, beépített szekrényeket. Ez a tárhely nagyon kényelmes a játékoknak, ágyneműnek, ruháknak, könyveknek és még sok egyébnek.

Ez a luxus gyerekágy várja a szórakozni vágyó gyermekeket, amely fagylalt designal illusztrált.

Ez a stílusos és praktikus gyerekágy nagy tárolási megoldást nyújt az ágy alatt. Ez a tároló nagyon kényelmes játékoknak, ágyneműnek, könyveknek.

Az L alakú ágy szórakoztató a kalózmintával, az emeletre létrával lehet feljutni, amit akár vendégágyként is használhatunk.

Ez a kislány szoba baldachinos ágyat tartalmaz, teljesen körülveszi a mintás függöny. Az ágy alatti fiókot vendégágyként lehet használni.

Egyből a cirkuszban érezhetjük magunkat, ahogy megpillantjuk ezt az ágyat. Friss, élénk színekkel a gyermekek kitűnően érzik magukat benne, melynek látványa is szórakoztató.

Ebben a fiúszobában a vár bevételén van a hangsúly, az ágy L alakban elhelyezve, amin a testvérek osztozkodnak.

A pillangós, baldachinos ágy tökéletes kiegészítője a kislányszobának, az ágy alatti polcos fiókos megoldás tökéletes tárolást biztosít.

Tökéletes lovagi kort idéz ez a fiúszoba, ahol az emeletes ágy alatti terület szórakozásra használható, de akár tárolási célra is alkalmas. A csúszda kitűnő kiegészítője a gyermekszobának.

A tizenévesek modern emeletes ágya, melyet akár többen is használhatnak. A felső ágy ferde létrával közelíthető meg.

A következő egy baldachinos marokkói stílusú lányszoba, nagy ággyal, alatta kihúzható fiókkal, amely vendégágynak használható. Az egzotikus színpaletta vibráló hangulatot áraszt.

A repülőgép a gyerekek kedvence, a polc tároló lehetőséget nyújt például a könyveknek.
 

Egy kiváló kabinos tetőtér, mely az ágy fölött helyezkedik el, létrán lehet megközelíteni, mely egy kis kuckót eredményez. Az ágy alatti rész kihúzató vendégágynak.

Forrás: freshome

További cikkek hasonló témában

Esztétikum felsőfokon

Stuart Anderson modern konyhája kiváló példa arra, hogy egy...

A nyugalmat sugalló élő fal

A látvány lényege a sokszínűség. A zöld fal egy vertikális kert,...

2013-as trendek Párizs

Ahogy a divatban, úgy a lakberendezési trendekben is jellemzőek az...

Lapostelevíziók napjainkban
Mindegyiknek az alapja a mindenki által ismert...

Hozzászólások