Jelenlegi hely

2018-as belső trendek - Mi lesz a csúcs?

2018-as belső trendek - Mi lesz a csúcs?

Ősszel a következő szezonra keressük a belső trendeket.

A következő évben fontos szerepet kap a zöld ház elnevezés. Nem hagyhatjuk a házat virágos minták nélkül, amelyeket a párnákon, kárpitokon, kiegészítőkön láthatunk. Vehetünk egy kicsit egzotikus irányt is - pálmafák a cserepekbe, a fehér falakat dzsungel motívumokkal vagy más virág motívumokkal is boríthatjuk. A konyhában a gyógynövényes csokrok számára lesz hely.

A 2018-as trend a természet színeivel kopogtat az ajtón. Meg fogjuk ízlelni a Föld színeit. A narancssárga és a rozsda színek a dél-amerikai  talajon a hidegebb, klasszikus barna színeket mutatják.

A bronz a legjobb összhangban van a zöld színnel. A harmonikus kapcsolatok kék színűek.

A relaxációs zóna megteremtése megköveteli a televízió, laptop, telefon nélküli terület kijelölését. Ez a civilizációs méregtelenítés a jólétünk javítására. A hálószobának olyan helynek kell lennie, ahol a saját testünk jólétének kedvezünk.

A finn trend a faházakra koncentrálnak, szoros összefüggésben a természettel, széles ablakokkal, világos szobákkal és minimalista dekorációval.

A padlón a divatos geometriai minták fognak érvényesülni. Nyers formák, háromszögek, hatszögek, téglalap alakú színes és kontrasztos szőnyegek kerülnek előtérbe.

Forrás: Weranda

További cikkek hasonló témában

Új fénybe állítani lényeges tereket

Az onyx és a kőüveg alapjaiban alakítja át napjainkban...

Természetes, alkalmazkodó burkolat

Egy szép fapadló rangot ad a térnek. Természetes hatást kelt,...

Egyedi ágyak

... mely megváltoztatja a hálószoba designt. Mi a legfontosabb...

Modern fürdőszoba világítás

Nem egyszerű a megfelelő világítás kiválasztása, mely meghatározó...

Hozzászólások