Jelenlegi hely

Zöld pázsit 24 óra alatt!

Zöld pázsit 24 óra alatt!

Augsberger gyepszőnyeg - Kertekbe, parkokba kedvező áron, szállítással is!

Az 1968-ban alapított Augsberger Gyepszőnyeg GmbH tevékenysége a gyepszőnyeg termesztés, forgalmazás, a sportpálya, labdarúgópálya gyepszőnyegezés és gondozás. Magyarországon 1989-ben Mosonmagyaróvár térségében alapítottuk az Augsberger Gyepszőnyeg Kft-t, amely az országban az első és a mai napig a legnagyobb területen, ma már mintegy 130 ha termőterületen foglalkozik GYEPSZŐNYEG előállítással, termesztéssel. A minőségi gyepszőnyeget 18 hónapig neveljük, mely teljesen gyommentes, tömött szerkezetű, sűrű gyep.

A legmodernebb nyugat-európai és amerikai technikai eszközökkel termesztjük a kezdetektől ismert „Stadion-Sport” gyepszőnyeget. Fejlesztő tevékenységünk eredményeképpen mostanra már a „Mediterrán” gyepszőnyegünket is megismerhették kedves partnereink és vevőink. Gyepszőnyegeinket a 2001. év óta Magyarországon is szabadalommal védett egyedülálló technológia alapján állítjuk elő.

A fajtaösszetételeket a magyar természeti adottságoknak és klímaviszonyoknak legjobban megfelelő szortimentekből kísérleteztük ki. 1998-ban Budapest közvetlen közelében, Gyálon is telepet indítottunk, hogy úgy minőségi, mint mennyiségi igényeknek a lehető legteljesebb mértékben megfeleljünk. A hosszútávra tervezett és felépített, céljaink megvalósítására létrejött és folyamatosan megújuló tevékenységünkkel profi módon kívánjuk régi, új és reménybeli partnereink megelégedését elnyerni, és a gyepszőnyeg forgalmazás terén minden kívánságát teljesíteni.

Vásároljon AUGSBERGER gyepszőnyeget a biztos sikerért az Augsberger Gyepszőnyeg Kft.-től.

www.augsberger.hu

Augsberger Kft.
Mosonmagyaróvár
Tel/Fax: (96)204-054
Mobil: (20) 412-3684

Gyál/Budapest mellett:
Mobil: (20) 934-2153


 

További cikkek hasonló témában

Honnan tudjuk, hogy tényleg "bio" a bio?
Divattá nőtte ki magát manapság a bio termékek...
Csillapítsa kertvágyát!
Március 23-25. között hatodik alkalommal vár...
4 növény, amivel otthonod sötétebb részeit díszítheted

Az ablakpárkány már dugig van fényimádó...

Hozzászólások